به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، فلیکس بادر رئیس دپارتمان نگهداریهای بلند مدت دولت شهر بازل اظهار داشت: در این شهر سیستمی برای سازگاری و نگهداری سالخوردگان مهاجر از کشورهای جنوبی اروپا چون ایتالیا و اسپانیا وجود دارد که هرکدام میان گروه های 15 نفره پخش می شوند.
وی افزود: در این مؤسسات آنها می توانند سبک زندگی را دنبال کنند که در کشور محل تولد خود داشتند.
بادر اظهار داشت که تا کنون طرح مشخصی در این رابطه بررسی نشده است اما گفتگوهای جدیدی صورت گرفته است.
وی افزود: این نهادهای اجتماعی از نظر غذایی، پوششی، آداب دینی و روابط بین دو جنس تسهیلاتی را برای سالخوردگان فراهم می کند.
براساس آمار در سوئیس 400 هزار مسلمان زندگی می کنند که این تعداد 5 درصد جمعیت کل کشور را تشکیل داده اند.
درحال حاضر تعداد معدودی از مسلمانان سالخورده در مرکز نگهداری از سالخوردگان سوئیس زندگی می کنند، چرا که براساس اصول اسلامی والدین جایگاه ویژه ای داشته و فرزندان موظف به نگهداری از آنها هستند.
درحال حاضر پیش بینی ها براین اساس است که سالخوردگان مسلمان تا 15 سال آینده به یک مرکز نگهداری ویژه نیاز داشته باشند.
مسلمانان سوئیس با توجه به نیازهای جامعه خود از این طرح استقبال کردند.
سلما سلیمان پزشک بیمارستان دانشگاه ژنو در این رابطه گفت: ما به مفهوم خانواده اهمیت بسیاری می دهیم و والدین نزد فرزندانشان از جایگاه ویژه ای برخوردارند.
وی افزود: اما از طرف دیگر حقیقت معاصر زندگی غربی این است که تمایلات فردی افراد افزایش یافته است. زن و شوهر در خانواده در بیشتر موارد تمام وقت کار می کنند و در عین حال باید مراقب فرزندانشان نیز باشند. تمام این موارد عرصه را برای نگهداری از سالخوردگان و توجه به نیازهای خاص آنها همزمان با بالارفتن سن دشوارتر می سازد.
همچنین قرار است در این مرکز حمایتهای معنوی برای بیمارانی که به بیماریهای جدی مبتلا هستند یا روزهای آخر زندگی خود را سپری می کنند فراهم شود.
نظر شما