به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب دیدار در عصر غیبت، نوشته جواد جعفری است که در 351 صفحه در خصوص مسائل مهدوی توضیحاتی ارائه کرده است.
دیدار در عصر غیبت دارای سه بخش است که به موضوعاتی پیرامون غیبت، ظهور، مشاهده، ملاقات، رویت، زمان دیدار، حالت ملاقات و... در خصوص امام زمان(عج) میپردازد.
نویسنده این کتاب در مقدمه آن آورده است: منظور از ملاقات، دیدار حضرت ولی عصر(عج) است و نه هرگونه ارتباط، در نتیجه پیامهای کتبی و شفاهی امام غایب(عج) که به طور مستقیم و غیرمستقیم به دست افراد رسیده، یا ارتباط روحی و معنوی با امام عصر(عج) که در سایه صفای باطن و توسل و راز حاصل میشود و در آن دیداری صورت نمیپذیرد، از موضوع این پژوهش خارج است. از سوی دیگر موضوع، انواع دیدار با امام زمان(عج) را در بر میگیرد.
در این کتاب آمده است: دیدار و ملاقات از نظر دیدار، سه گونه دیدار در زمان کودکی امام، در زمان غیبت صغری و در زمان غیبت کبری است.
همچنین دیدار با امام زمان(عج) نیز سه حالت دیدار در خواب، در حال مکاشفه و در بیداری دارد.
نویسنده در این کتاب سعی کرده تا با قلمی روان بکوشد موضوع دیدار با امام عصر(عج) را مطرح کند و مردم را با آموزههای مهدوی آشنا کند.
همچنین کتاب "درام و بنمایههای مهدوی" نوشته مهدی داودآبادی است که سعی دارد با محور قراردادن زندگی آدمی در دنیای کنونی که همراه با افزونی رنج و نیاز وی به شکوه، بزرگی معنویت، عشق، زیبایی، امنیت و رفاه است، آن را مورد مطالعه قرار داده و با دقت و تجزیه و تحلیل رفتار انسان در برابر پدیدههای ظاهری و دلبستگیهای درونی او را مورد مطالعه قرار دهد.
این پژوهش برخلاف سایر پژوهشهای علمی که منحصر به تحلیلها و تطبیقهای نظری محض هستند، در پی اثبات نظریهای است که نتایج آن بر نظریههای خاص ادبیات نمایشی منطبق است و دغدغه اصلی آن، ارائه پژوهشی کاربردی در عرصه ادبیات نمایشی است.
این کتاب در 280 صفحه طراحی شده که در آن موضوعاتی از قبیل بنمایهها عناصر تکرار شونده، بنمایههای مکرر در اسطورهها، زبان قرآن در نقل قصهها، عناصر روایتپذیر، بنمایههای مهدوی و... تبیین شده است.
توسط موسسه آینده روشن/
کتابهای "درام و بنمایههای مهدوی" و "دیدار در عصر غیبت" منتشر شد
قم - خبرگزاری مهر: دو کتاب مهدوی با عنوانهای "درام و بنمایههای مهدوی" و "دیدار در عصر غیبت" همزمان با ایام نیمه شعبان به همت موسسه آینده روشن به چاپ رسید.
کد خبر 1361105
نظر شما