به گزارش خبرنگار مهر، حسین دشتی پیش از ظهر دوشنبه در نشست تخصصی کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان اظهار داشت: برخلاف باور عموم، وظایف کمیته امداد تنها در زمینه پوشش و پرداخت مستمری خلاصه نمی شود و باید توانمندی های دیگر این نهاد را به مردم نشان داد.
دشتی افزود: هم اکنون 82 هزار خانواده از کمیته امداد استان به طور ماهانه مستمری می گیرند و ما موظف هستیم همه ساله 10 درصد از جمعیت خود را برای اشتغال در جامعه توانمند کنیم.
وی بالاترین میزان مستری گیران این نهاد را مربوط به فوت سرپرست خانواده خوانده و گفت: از این تعداد 35 هزار خانواده به علت فوت سرپرست، 4 هزار خانواده های متعلقه، 29 درصد خانواده های از کار افتاده، هزار و 600 خانواده معلول، 916 مورد مفقودی سرپرست، 905 خانواده زندانی و 17 درصد به علت بیماری سرپرست تحت پوشش این کمیته قرار دارند.
مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی با تاکید بر مطرح ساختن کارکردهای دیگر این مرکز تصریح کرد: ارائه خدمات خاص فرهنگی به گروه های تحت حمایت ویژه از قبیل نخبگان علمی، حافظان قران، تیزهوشان و فعالان از جمله سیاست ها در حوزه فرهنگی و اجتماعی کمیته امداد خوانده می شود.
دشتی با اشاره به خانواده های تحت حمایت جهت خدمات فرهنگی- اجتماعی یادآور شد: تعداد شش هزار و 100 خانواده در این زمینه تحت پوشش هستند که برای هر 200 خانواده یک مشاور دینی و یک مشاور روان شناس بصورت چهره به چهره خدمات ارائه می دهند.
وی همچنین طرح کانون های پیرو ولایت را دارای نقشی اساسی در این نهاد عنوان کرده و گفت: توانمندسازی و ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان در زمینه مسائل و نگاه اعتقادی و ولایی از مهمترین دستاوردهای این کانون ها است.
مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی با انتقاد از عدم وجود اردوگاه های دانش آموزی در استان اظهار داشت: در حال حاضر تمامی استان های کشور دارای اردوگاه های مجهزی هستند و تنها سه استان که آذربایجان شرقی نیز جزئی از آنهاست دارای اردوگاه اختصاصی نیست.
نظر شما