به گزارش گروه دين و انديشه خبرگزاري مهر به نقل از اداره كل روابط عمومي دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي ، در اين جلسه مهندس نصرالله جهانگرد دبير شوراي عالي اطلاع رساني گزارشي از فعاليتهاي اين شورا را از بدو تاسيس تاكنون ارايه داد.
مهندس جهانگرد يكي از مباني فعاليتهاي اين شورا را سياستهاي كلي شبكه هاي اطلاع رساني رايانه اي كه از طرف رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده است ذكر كرد.
وي همچنين ماموريت ها و وظايف اين شورا و راهبردهاي كلان اطلاع رساني (مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي) را از ساير مباني فعاليتهاي شوراي عالي اطلاع رساني برشمرد.
دبير شوراي عالي اطلاع رساني ضمن اشاره به چشم انداز توسعه بلند مدت و جامعه دانايي محور، تاكيد كرد كه از برنامه هاي اساسي اين شورا توسعه دسترسي به اطلاعات و رعايت حدود و ثغور فرهنگي و اخلاقي جامعه است.
مهندس جهانگرد ، بررسي و اعلام نظر درباره برنامه توسعه زير ساخت شبكه دسترسي ارتباطي و اينترنت كشور ، بررسي و تصويب ضوابط ارايه خدمات اطلاع رساني و اينترنتي و بررسي و تصويب چگونگي بكارگيري زبان فارسي در اطلاع رساني در محيط رايانه را از جمله اقدامات مهم شوراي عالي اطلاع رساني ذكر كرد.
وي همچنين بررسي و تصويب خطوط اصلي مورد نظر ايران در مناسبات جهاني عصر اطلاعات و بررسي و تصويب ضوابط و پيش نويس حقوق لايحه جرائم الكترونيك و تاسيس خانه داوران اطلاعات و رايانه در ايران با رويكرد منطقه اي و نيز تهيه و تنظيم چارچوب و ضوابط برنامه هاي توسعه و كاربردي فناوري اطلاعات ملي و استاني را از ساير اقدامات مهم اين شورا برشمرد.
دبير شوراي عالي اطلاع رساني با اشاره به اقداماتي كه درباره قانونمند كردن پول الكترونيك ، هويت ديجيتالي و امضاي الكترونيك و نيز قابليت استناد به اسناد رايانه اي در محاكم قضايي صورت گرفته است گفت كه تمام مقدمات حقوقي براي حركت همه جانبه در فضاي رايانه اي در كل كشور تا پايان سال جاري و آغاز برنامه چهارم توسعه كشور شكل مي گيرد.
شايان ذكر است كه آيين نامه تشكيل شوراي عالي اطلاع رساني در سال 1377 به تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي رسيده است و از وظايف مهم آن سياستگذاري ، برنامه ريزي ، هدايت و حمايت در زمينه توليد ، پالايش و مبادله اطلاعات و نظارت بر امر اطلاع رساني سراسر كشور در چارچوب سياستهاي كلي نظام است.
نظر شما