محمدرضا نیک نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وضعیت تیم دانشگاه علم و صنعت در رقابتهای ربوکاپ 2011 ترکیه، افزود: این تیم در چند لیگ از جمله لیگ روباتهای فوتبالیست سایز کوچک رقابت های روبوکاپ 2011 ترکیه شرکت کرد که حایز رتبه شد.
سرپرست تیم ربوکاپ دانشگاه علم و صنعت با اشاره به جزئیات رقابتهای لیگ روباتهای فوتبالیست سایز کوچک، خاطرنشان کرد: در این لیگ 5 تیم طی دو نیمه بدون دخالت انسان با هم به رقابت می پردازند.
وی با بیان اینکه مکان و موقعیت روباتهای موجود در زمین رقابتها توسط دو دوربین رصد می شود، ادامه داد: روباتها از طریق یک کامپیوتر اصلی یا اعلام استراتژیهای مورد نظر هدایت می شوند.
نیک نژاد با بیان اینکه این تیم در لیگ روباتهای فوتبالیست سایز کوچک به مقام نائب قهرمانی جهان نایل شد، اظهار داشت: طبق مقررات قطر روباتهای فوتبالیست سایز کوچک باید 18 سانتیمتر و ارتفاع آن 15 سانتیمتر باشد و توپ مورد استفاده در این رقابت ها توپ گلف است.
وی به بیان مشخصات روباتهای این دانشگاه پرداخت و یادآور شد: سایز روباتهای شرکت کننده در این لیگ بر اساس مقررات بوده و سرعت شوت روباتها نیز 10 متر در ثانیه و سرعت آنها 4 متر بر ثانیه است.
سرپرست تیم ربوکاپ دانشگاه علم و صنعت، مهمترین بخش این روباتها را بخش هوش مصنوعی دانست و ادامه داد: الگوریتهایی که برای هوش مصنوعی این روباتها تعریف شده است از پیشرفته ترین الگوریتم ها بوده که در نهایت تیم این دانشگاه را به مقام نائب قهرمانی جهانی در بخش رقابتی و فنی لیگ روباتهای فوتبالیست سایز کوچک نایل کرد.
نیک نژاد به برنامه های توسعه ای این روباتها اشاره و اضافه کرد: به منظور ارتقای روباتهای طراحی شده قرار است بر روی توسعه الگوریتمهای هوش مصنوعی آنها مطالعه شود.
نظر شما