به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود زندهروح کرمانی دبیر اجرایی بخش هنری نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن گفت: بخشهای هنری نمایشگاه بینالمللی قرآن از ابتدای برگزاری، جزو ذات و اصول اولیه این مکان بوده است، به همین دلیل همیشه بخشهای هنری در این رویداد مهم، حضوری فعال داشتهاند.
وی ضرورت برپایی بخشهای هنری نمایشگاه بینالمللی قرآن را چنین توصیف کرد: قرآن از ابتدا با هنر خوشنویسی پیوندی عمیق خورده، چراکه از همان ابتدای کتابت قرآن از هنر خوشنویسی سود برده شده، این توجه نیز محدود به یک خط خاص نیست، بلکه تمامی خطوط اسلامی به نوعی در کتابت قرآن نقش داشتهاند.
زندهروح کرمانی افزود: در ضمن در صفحهآرایی قرآن یا مجلد کردن آن از هنر تذهیب و گل مرغ استفاده شده، تا کلام خداوند به بهترین نحو به تمامی مردم جهان عرضه شود. جدا از هنرهای ذکر شده در نگارگری و معماری اسلامی هم شاهدیم که کلام قرآن جایگاهی ویژه دارد.
وی در خصوص سیاستهایی که اندیشیده شده تا آثار حاضر در نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن به دام شعارزدگی گرفتار نیاید، گفت: نگاه تخصصی ویژه به هنر قرآنی در نمایشگاه بینالمللی قرآن از جمله رویکردهای ما در این دوره است تا کارمان تا حد امکان از بهترین کیفیت برخوردار باشد. برای رسیدن به این خواسته هم سعی کردهایم از اساتید خُبره در این عرصه سود ببریم.
دبیر اجرایی بخش هنری نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن اضافه کرد: در نمایشگاه این دوره ما سعی کردیم در ابتدا از هنرمندان حاضر در نمایشگاه نمونه کار بگیریم تا به نحوی با تستی که از آثار میزنیم کیفیت را هم بسنجیم.
وی گفت: برگزاری نشستهای تخصصی از جمله اهرمهایی است که ما به واسطه آن در پی اعتلای هنرهای قرآنی هستیم، زیرا معتقدیم در اینگونه نشستها آسیبهای هنرهای دینی شناخته میشود.
نظر شما