به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا صادقی عصر دوشنبه در دیدار با استاندار آذربایجانشرقی با اشاره به مشکلات موجود در بحث اعتبارات تملک دارایی اضافه کرد: اعتبارات مربوط به بخش تملک دارایی در استان قابل توجه نبوده و به تناسب برخی استانهای همسطح و پایینتر، این اعتبار کافی به نظر نمیرسد.
وی تاکید کرد: اکثر ساختمانهای بهزیستی آذربایجانشرقی مستعمل و فرسوده هستند که نیازمند بازسازی این ابنیه با اختصاص اعتبارات کافی هستیم.
صادقی همکاری و همراهی مسئولان ارشد استان را در این زمینه و اختصاص اعتبارات بیشتر از محل تملک و دارایی خواستار شد.
محمدرضا صادقی از روند رو به رشد در توانمندسازی معلولان و مددجویان به عنوان یک سیاست راهبردی در این مرکز خبر داد.
وی گفت: در حوزه توانمندبخشی با رشدی قابل توجه در سالهای گذشته مواجه بودهایم و در این زمینه هر معلول و مددجویی که قادر به فعالیت باشد هدایت و ساماندهی میشود.
صادقی عنوان کرد: در راستای توانمندسازی ایجاد 4000 هزار شغل در سالجاری در حوزه بهزیستی استان مورد هدف قرار گرفته است و سال گذشته نیز در این زمینه اقدمات خوبی انجام شد.
مدیرکل بهزیستی آذربایجانشرقی همچنین افزود: پس از اجرایی شدن هدفمندی یارانهها سه هزار نفر زن بیسرپرست نیز با شناسایی و برنامهریزی زیرپوشش این مرکز حمایتی قرار گرفتند.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر پیوست فرهنگی در تمام طرحها تصریح کرد: بر همین اساس کلاسهای عفاف و حجاب در مهدهای کودک برگزار شده و بیش از دو هزار مربی این مهدها در دورههای آموزشی حضور یافته و کلاسهای قرآنی نیز به مدت هشت ساعت برای هر نفر برگزار شده است.
مدیرکل بهزیستی آذربایجانشرقی اذعان داشت: خیران استان در زمینه کمک به محرومان نقش مهمی داشته و جزو استانهای پیشرو در این زمینه هستیم.
نظر شما