اردشير محمدي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در خصوص وضعيت گردشگري استان بوشهرگفت: پس از 25 سال بخش گردشگري و ميراث فرهنگي كشور تعطيل بوده و عملا كار خاصي صورت نمي گرفته، اما اخيرا با توجه به ارتقاء اين سازمانها و ادغام آنها و نيز برنامه ريزي در برنامه 5 ساله چهارم توسعه ، افق 20 ساله اي براي صنعت گردشگري پيش بيني شده بطوريكه به رقم يك ونيم درصدي از درآمد جهاني و 2 درصد از گردشگران خارجي د ردنيا خواهيم رسيد.
وي افزود: در استان بوشهر قابليت ، جاذبه ، آثار تاريخي بي شمار، 625 كليلومترمرز آبي ، جزاير، نخلستان و سواحل بسيار زيبا و مناطق حفاظت شده وجود دارد و وجود آثار موبوط به 5 تمدن ايلامي ، هخامنشي، اشكاني، ساساني و اسلامي باعث مي شود هر ساله گردشگران زيادي به اين استان سفر كنند ودر جذب گردشگر نيزبسيار موفق باشد ، همچنين تاكنون حدود 122 اثر به ثبت آثارملي رسيده و بيش از 3 هزار اثر نيز در حال بررسي و شناسايي است.
وي خاطر نشان كرد: بافت تاريخي بوشهر يكي از 10 بافت برتر شهر هاي ايران وجزء بافتهاي بسيار نمونه است بنابراين يكي از سياستهاي ما براي جذب بيشتر جهانگرد و گردشگر اين است كه آثارتاريخي و باستاني را مرمت استحكام بخش كرده و آنها رابراي تبديل شدن به يك مكان گردشگري و توريستي تجهيزكنيم.
مديراداره كل ميراث فرهنگي وگردشگري استان بوشهر به افزايش اعتبارات در اين بخش اشاره كرد و گفت: حفظ آثار و اقدامات براي جذب توريست نياز به اعتبارات كلاني دارد بطوري كه امسال بودجه ميراث فرهنگي وگردشگري نسبت به سال گذشته 3 برابر شده است.
محمدي تصريح كرد:در سال 82 يك و نيم ميليارد تومان اعتبار فصل گردشگري بود وامسال اين اعتبارات به 5/4 ميليارد تومان رسيده است و با توجه به اين بودجه 30 پروژه تعريف شده كه 22 پروژه مانند احداث آبشار، مرمت امارتهاي قديمي دربافت قديم و استحكام بخشي اظطراري ، خريد برخي از خانه هاي مسكوني در بافت قديم براي ايجاد دانشكده هنر و معماري و.. فعال است.
وي گفت: براي احداث دانشگاه هنر و معماري 880 ميليون اعتبار در نظر گرفته شده كه قرار است از مهرماه سال آينده پذيرش دانشجو داشته باشد و همچنين در صورت موافقت وزارت علوم دانشجوي گردشگري هم پذيرش خواهد شد.
نظر شما