به گزارش خبرگزاری مهر، عباس خامهیار، رایزن فرهنگی ایران در کویت در دیدار دوستانه با این نویسنده کویتی، با اشاره به ارتباط نزدیک خود با برخى از شخصیتهاى مسیحى لبنان از جمله ژوزف الهاشم، سلیمان کتانی و جورج جرداق در زمان مأموریت خود در لبنان، توجه برخى شخصیتهاى مسیحى به گسترش اندیشه اهلبیت(ع) و ارادت ویژه به مکتب شیعه را ستودنى خواند.
رایزن فرهنگى کشورمان با تمجید از برخى آثار انطون بارا در حوزه نشر و گسترش اندیشه اهلبیت(ع) بر ضرورت تسریع پروژههاى مشترک وی با رایزنى ایران از جمله چاپ و انتشار کتاب مربوط به حضرت(على)، حضرت زینب(س) و حضرت فاطمه(س) تأکید کرد و گفت: باید هرچه سریعتر این آثار منتشر شوند و رایزنی فرهنگی در این زمینه اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
در این دیدار انطون بارا نیز گفت: کتاب حضرت زینب(س) را بیش از 25 سال پیش نوشتم و آماده چاپ است، اما بنا به دلایلى تاکنون منتشر نشده است.
«انطون بارا» متولد سال 1943 سوریه و داراى مدرک کارشناسى ارشد ادبیات عرب و فرانسه و مدرک دکتری در رشته خلاقیت بشرى است. او سال 1963 به استخدام وزارت اطلاعرسانى کویت درآمد و اکنون بهعنوان دبیر روزنامه کویتى و تازه تأسیس «الکویتیه» مشغول است.
انطون بارا سالهاست بهعنوان عضو اتحادیه نویسندگان کویت، سوریه و عرب فعالیت میکند و تألیفات زیادی به زبان عربى و فرانسه دارد. وی از معدود اتباع مسیحى است که توجه ویژهاى به مکتب اهلبیت(ع) دارد و کتابش با نام «حسین در اندیشه مسیحیت» به زبان فارسى ترجمه شده است.
انطون بارا در بخشى از بیوگرافى خود نوشته است که هویت فکرىاش اینگونه شکل یافته که فردى «مسیحى مذهب، شهروندى مسلمان و سنتى، عرب زبان و عاشق شیعه» است. وى گرایش به اسلام را مدیون پدر خود مىداند و معتقد است که آموختن تسامح و بخشندگى از پدرش باعث آشنایى وى با اسلام شد و او بسیارى از سورههاى قرآن کریم را در دوره دبیرستان بر سر کلاسهاى درس تلاوت مىکرده است.
انطون بارا موفقیت خود را همواره مدیون ابى عبدالله الحسین(ع) دانسته و گفته است: «حسین در اندیشه مسیح» نخستین اثرم است که حدود 30 سال قبل تالیف کردم و طى این سالها هرگز باور نداشتم چگونه این کتاب را نوشتم و ایمان دارم اگر 10 سال دیگر نیز فرصت بیابم، براى نوشتن چنین اثرى ناتوان خواهم بود.
رایزنی فرهنگی ایران در کویت تصمیم دارد کتاب «حضرت زینب(س)» اثر دکتر «انطون بارا» از نویسندگان مسیحی مقیم این کشور را پس از 25 سال منتشر کند.
کد خبر 1369964
نظر شما