مهندس سیدرضا غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: همزمان با ابلاغ دستورالعمل به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، یک رونوشت به قوه قضائیه و وزارت دادگستری ارسال کرده ایم تا هماهنگیهای لازم در این زمینه فراهم شود.
وی با اعلام اینکه در ماه رمضان سال گذشته نزدیک به 13 تن مواد غذایی معدوم و بیش از دو هزار اماکن عرضه موادغذایی تعطیل شد، افزود: حضور قاضی کشیک در نظارتهای بهداشتی به موقعیت و درخواست بازرسان وزارت بهداشت بستگی دارد.
غلامی ادامه داد: پنج هزار بازرس به صورت ویژه کار نظارت بر اماکن عمومی و مکانهای عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان را بر عهده دارند.
وی با تاکید بر تشدید نظارتهای بازرسان وزارت بهداشت در ماه رمضان، افزود: بازرسان بهداشتی در این ماه بیشتر بر مکانهایی نظارت دارند که مواد غذایی ویژه ماه رمضان را عرضه می کنند.
به گفته غلامی، اماکنی مانند عرضه کنندگان آش و حلیم، زولبیا و بامیه و شیرینیهای سنتی بیشتر در معرض بازدید و نظارت بازرسان بهداشتی قرار دارد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت اماکن و مواد غذایی وزارت بهداشت ادامه داد: بیش از سه هزار بازرس مستقر در مراکز بهداشتی و درمانی سراسر کشور و نیز بیش از یک هزار کارشناس در ستادهای شهرستانی، کار نظارت را برعهده دارند و قرار بر این است تا در این ماه 2 بار بر این مراکز نظارت داشته باشند.
وی تاکید کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اماکن عمومی، می توانند با شماره تلفن 09678 تماس بگیرند تا موارد مطرح شده توسط بازرسان وزارت بهداشت پیگیری و دنبال شود.
نظر شما