ابراهیم سحرخیز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه توزیع رشتههای تحصیلی در دوره متوسطه نامتوازن و ناهمگون است افزود: در تمام سالهای گذشته گرایش دانش آموزان روستایی در رشته علوم انسانی بالا بوده که تنها دلیل آن آسان تر بودن این رشته نسبت به دو رشته علوم ریاضی و تجربی است.
پیش از این سحرخیز، آمار 42 درصدی دانش آموزان شهری در رشته تجربی و 53 درصدی دانش آموزان روستایی در رشته انسانی را یک فاجعه عنوان کرده بود.
وی ادامه داد: حال اینکه افزایش دانش آموختگان در این رشته موجب می شود که آنها پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی بازار کار مناسب نداشته باشند و پس از مدتی از روستا خارج و در شهرها هم بدون هیچ شغل و حرفه مشخصی باقی بمانند.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه باید توسعه رشته های نظری، فنی و حرفه ای و کاردانش به یک میزان باشد، گفت: بنابراین مسئولان استانی را موظف کردیم که دانش آموزان را به سمت رشته های ریاضی، تجربی، فنی و حرفه ای و کاردانش متمایل کنند تا توازن رشته های تحصیلی ایجاد شود.
سحرخیز درباره توسعه رشته های فنی و حرفه ای نیز گفت: در سال گذشته تحصیل در این رشته سه درصد رشد داشته است که به تناسب آن به تعداد هنرستانها نیز افزوده ایم و امسال نیز به دنبال توسعه این رشته هستیم.
وی ادامه داد: از این پس انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان طبق برنامه های توسعه در کشور انجام می شود.
نظر شما