علی دهقان کیا در گفتگو با مهر یکی از بزرگترین موانع فعلی بازار کار و اشتغال کشور را ادامه واردات بی رویه انواع محصولات و تولیدات خارجی به کشور اعلام کرد و گفت: این موضوع یک خطر و تهدید جدی برای بنگاه ها و واحدهای تولیدی داخل کشور تلقی می شود.
عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران اظهار داشت: اینکه گفته می شود قانون کار نیازمند اصلاح است، ابتدا باید زمینه های آن فراهم شد تا بتوان تاثیر یک اصلاح واقعی را در فضای کسب و کار کشور مشاهده کرد.
دهقان کیا بر لزوم اصلاح روند ادامه دار واردات بی رویه به کشور تاکید کرد و بیان داشت: هرچقدر حجم واردات بی رویه افزایش یابد از آن سو تعطیلی صنایع و کارخانجات داخلی بیشتر خواهد شد.
وی با بیان اینکه پس از اجرای طرح هدفمندی یارانه قرار بوده است 20 تا 30 هزار میلیارد تومان منابع به صنعت و تولید تزریق شود، خاطر نشان کرد: عدم تامین و پرداخت این منابع به صنعت و کشاورزی، مسائل و مشکلاتی را برای فعالان این عرصه ها به وجود آورده است.
این مقام مسئول کارگری همچنین به عدم وجود نقدینگی کافی در بازار اشاره کرد و بیان داشت: فروش محصولات و دریافت با تاخیر مبالغ مربوط به فروش تولیدات، باعث می شود تا تولیدکننده در تامین نقدینگی مورد نیاز خود به مشکل برخورد کند، در عین حال برای دریافت تسهیلات بانکی نیز باید بهره های بالایی را تقبل و بازپرداخت کند.
عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران اظهار داشت: با وجود شرایط فعلی، این واسطه ها هستند که از بازار سود می برند و چه در قالب واردات و چه فروش تولیدات داخلی منافع هنگفتی را به جیب می زنند.
دهقان کیا با انتقاد از افزایش تبلیغات محصولات و تولیدات خارجی در کشور، بیان داشت: در حال حاضر حجم وسیعی از تبلیغات در کشور ما فقط مربوط به اجناس خارجی است و تولیدات داخلی به حاشیه رفته اند.
وی با بیان اینکه هم اکنون بازار پارچه، کفش و لوازم خانگی در اختیار کالاهای خارجی قرار دارد، گفت: در این بخشها واردات حرف اول را می زند و تولیدات داخلی به حاشیه رفته است.
این مقام مسئول کارگری با اشاره به اینکه کشور چین بسیاری از بازارهای داخلی را در اختیار خود گرفته است، تصریح کرد: البته تولید کننده داخلی نیز باید بتواند ضمن بروزرسانی تکنولوژی تولید خود، صنایع مربوط به 3 تا 4 دهه گذشته خود را نیز نوسازی کند.
نظر شما