صباح قریشی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص فعالیت های این سازمان در راستای مبارزه با مواد مخدر افزود: بهزیستی کردستان به منظور پیشگیری از گسترش اعتیاد در بین اقشار مختلف جامعه و جلوگیری از آسیب های ناشی از آن درسال گذشته 17 طرح پیشگیری از اعتیاد اجتماع محور در دو سطح شهری و روستای و محیط کار جمعیتی بالغ بر هشت هزار نفر را تحت پوشش خود قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی یکی از سازمان های متولی رفاه اجتماعی در حوزه های مختلف است، اظهار داشت: این سازمان اقدامات متنوع و گوناگونی را در قالب سیاستها و راهبردهای پیشگیرانه برنامه ریزی کرده و به مرحله اجرا درآورده است که مهمترین آنها طرح و برنامه های آموزشی و پژوهشی مبتنی بر نیاز جامعه، گروه های هدف و عموم مردم بوده است.
سرپرست بهزیستی استان کردستان افزود: اساس طرح ها، برنامه ها و فعالیت های پیشگیرانه در آموزش، آگاه سازی و توانمندسازی گروه های مختلف سنی به ویژه کودکان، نوجوانان و جوانان استوار است.
وی بیان کرد: فعالیت های پیشگیرانه وآگاه سازی این معاونت در قالب چهار حوزه کاری دفتر امور اعتیاد، دفتر مشاوره، دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و دفتر پیشگیری از معلولیتها انجام می شود.
قریشی اعلام کرد: در سال گذشته در سطح استان 15 مرکز درمان سرپایی اعتیاد و مرکز اقامتی میان مدت معتادین (کمپ) به درمان و بازتوانی جمعیتی بالغ بر سه هزار و 186 نفر خدمات ارائه داده است.
سرپرست بهزیستی استان کردستان در ادامه از تحت پوشش قراردادن پنج هزار و 292 نفر در9 مرکز مشاوره در بخش های خصوصی و دولتی با هدف پاسخگویی به نیازهای فردی، گروهی و خانوادگی مراجعین به منظور ارتقاء سلامت روانی جامعه خبر داد.
وی در پایان با اشاره به فعالیت سازمان بهزیستی در طرح پیشگری از آسیبهای اجتماعی اعلام کرد: این دفتر در راستای ارتقاء سطح سلامت روان اجتماعی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی جامعه هدف در سال 89، طرح مهارت های زندگی در کلیه مقاطع تحصیلی و محیط کار با همکاری سازمان بهزیستی، کمیته امداد و هلا احمر بیش از 10 هزار نفر را تحت پوشش خود قرار داده است.
نظر شما