۱۳ مرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۰۷

حسن پور:

تولید صادرات گرا یکی از برنامه های توسعه سیستان و بلوچستان است

تولید صادرات گرا یکی از برنامه های توسعه سیستان و بلوچستان است

زاهدان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی سیستان و بلوچستان گفت: هیچ تولیدی بدون تجارت خارجی و صادرات ماندگار نیست و تولید صادرات گرا یکی از برنامه های توسعه استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج حسن پور ظهر پنجشنبه در جلسه تخصصی و مشترک مدیران صنعت، تجارت و بازرگانی استان اظهار داشت: یکی از اهداف و برنامه هایی که وزارت جدید دنبال می کند تولید صادرات گرا است و به تبع آن نیز می توان گفت تولید صادرات گرا یکی از برنامه های توسعه استان است و عملاً اگر تجارت خارجی و صادرات به صورت قدرتمند در کنار تولید قرار نگیرند هیچ تولیدی ماندگار نخواهد بود.

وی گفت: با تعامل در بخش صنعت و تجارت با توجه به شرایط ویژه سیستان و بلوچستان شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش اقتصاد استان خواهیم بود و اشتغال و امنیت نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

وی افزود: توسعه تجارت خارجی، توسعه بازرگانی داخلی و نظارت و بازرسی از جمله فعالیت های گسترده سازمان بازرگانی است که در همه زمینه ها موفق به کسب توفیقاتی شده است.

رئیس سازمان بازرگانی سیستان و بلوچستان بیان داشت: در توسعه تجارت خارجی نگاه ویژه به بازارهای دیگر کشورها و خروج از تجارت سنتی شده و به جهت حمایت از صادرات جوایز صادراتی نیز به صادر کنندگان پرداخت می گردد.

وی گفت: بحث واردات و ثبت سفارش کالا در تجارت امروزی به صورت مکانیزه در حال انجام است و در زمینه مدیریت واردات نیز دستگاه های مرتبط و متولی مسئول خواهند بود.

وی به توسعه تجارت داخلی نیز اشاره کرد و افزود: از جمله عمده فعالیت ها در این زمینه تامین و توزیع کالا و در کل تنظیم بازار است که در زمان هدفمندی یارانه ها نیز فعالیت های گسترده صورت پذیرفته است.

حسن پور به موضوع نظارت و بازرسی نیز اشاره کرد و اظهار داشت: بازرسی و نظارت نیز یکی از حلقه های تنظیم بازار است که با حضور فعال بازرسان و بسیج عمومی نیروهای تحت امر از جمله بازرسان مجامع و اتحادیه ها و ناظرین افتخاری و پایش مستمر بازار و ایجاد مرکز اطلاع رسانی بازرگانی در زمینه هدفمند سازی یارانه ها و ساماندهی بیش از پیش تلفن 124 به فعالیت های نظارتی پرداخته می شود.

رئیس سازمان صنایع و معادن سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه گفت: تشکیل وزارت صنعت و معدن و تجارت به نفع اقتصاد کشور است و باید تجارت استان نیز مبتنی بر تولیدات داخلی سیستان و بلوچستان صورت پذیرد.

جواد نام آور جهرمی افزود: هم اکنون که شاهد یکسویی صنعت و تجارت هستیم بخش خصوصی و فعالان تجارت باید جهت رونق صنعت به این سمت سوق داده شوند.

وی بیان داشت: مراودات تجاری در سیستان و بلوچستان به عنوان یک فرهنگ درآمده و از اهمیت بسیاری زیادی برخوردار است.

رئیس سازمان صنایع و معادن سیستان و بلوچستان گفت: جذب سرمایه گذاری بویژه سرمایه گذاری خارجی و ایجاد زیرساخت صنعتی و تجاری به جهت رونق صنعت، تجارت و اقتصاد باید با همسویی صورت گیرد.

کد خبر 1375646

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha