۱۴ مرداد ۱۳۹۰، ۱۴:۳۳

یادگاری خبر داد:

استفاده از سلولهای بنیادی در درمان سکته قلبی/ ثبت 217 اختراع

استفاده از سلولهای بنیادی در درمان سکته قلبی/ ثبت 217 اختراع

رئیس جهاد دانشگاهی استفاده از سلول‌های بنیادی در درمان بیماری‌های کبدی، ضایعات قرنیه، ضایعات نخاعی، سکته قلبی و بیماری‌های صعب‌العلاج، توسعه همکاری‌های علمی پژوهشی را از برنامه‌های پژوهشی رویان در آینده اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین یادگاری امروز در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه تهران گفت: در حوزه پژوهش 7 هزار 880 طرح در گروه‌های فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی و پزشکی از سوی جهاد دانشگاهی ارائه شده ضمن اینکه 217 اختراع از این نهاد نیز تا کنون به ثبت رسیده است.

وی افزود: ساخت سازه‌های نظامی مانند پناهگاه‌‌های بتونی و انجام بیش از 20 پروژه از جمله بررسی ابعاد جنگ روانی دشمن علیه رزمندگان اسلام از امور پشتیبانی دفاع مقدس بود که توسط جهاد دانشگاهی صورت پذیرفت و بر همین اساس نیز علی‌اکبر همتی مقدم در عملیات کربلای یک شهید شد.
 
رئیس جهاددانشگاهی گفت: 25 دوره جشنواره‌های دانشجویی قرآنی توسط جهاد دانشگاهی برگزار شده است، 3 دوره جشنواره بین‌المللی دانشگاهی نیز تاکنون در ایران برگزار شده است.
 
وی با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی در زمینه آشنایی قشر جوان با افکار و نظرات امام گفت: مرکز امام و انقلاب اسلامی جهاد دانشگاهی تفکر امام و ولایت فقیه را در دانشگاه‌ها به قشر جوان ارائه می‌دهد.
 
یادگاری با اشاره به سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی که از سال 59 تاکنون 4 هزار و 414 عنوان کتاب منتشر کرده است، گفت: جشنواره‌های کتاب سال دانشگاهی و پایان‌نامه سال دانشجویی از جشنواره‌هایی است که هر سال در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود.
 
رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه در حوزه پژوهش 7 هزار و 880 طرح در گروه‌های فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی و پزشکی از سوی جهاد دانشگاهی ارائه شده است، افزود: 2 هزار و 974 مورد کتاب در جهاد دانشگاهی چاپ شده است، ضمن اینکه 217 اختراع از جهاد دانشگاهی به ثبت رسیده است و 16 نشریه تخصصی نیز جهاد دانشگاهی دارد که تعداد قابل توجهی از آنها نمایه بین‌المللی و جهان اسلام را گرفته‌اند.
 
وی با اشاره به برخی پروژه های جهاد دانشگاهی اظهار داشت: طراحی و ساخت هزار دستگاه فرستنده FM در قدرت‌های مختلف 2، 5 و 10 کیلو بایت برای اولین بار در کشور، بررسی کاربرد جلبک‌های توانمند در برطرف کردن آلودگی نفتی و بررسی طرح‌های فنآوری اطلاعات در حوزه دولت الکترونیک از پروژه‌های جهاد دانشگاهی به شمار می آیند.
 
یادگاری افزود: همچنین طراحی و ساخت موتورهای الکترونیکی در کشور نیز به عهده جهاد دانشگاهی واگذار شده است و طراحی و ساخت واگن مولد قطار، طراحی و ساخت بازوهای نفت‌گیری خام، طراحی و تولید برق هیدرولیدی که برای تولید برق استفاده می‌شود نیز به جهاد دانشگاهی واگذار شده است.
 
یادگاری با اشاره به فعالیت‌های پژوهشکده رویان نیز گفت: بخش پژوهشی رویان با توجه به سلول‌های بنیادی، درمان ناباروری را ایجاد کرده است و باعث عدم خروج ارز از کشور شده‌است، این مرکز همچنین موفق شده 2 هزار نوزاد با روش نوین باروری تا ابتدای سال 88 تولید کرده است.
 
وی با بیان اینکه در حوزه‌ آموزشی نیز جهاد دانشگاهی بزرگترین شبکه آموزشی سطح کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: جهاد دانشگاهی یک دانشگاه علم و فرهنگ و 42 شعبه علمی کاربردی دارد ضمن اینکه برای کارکنان دولت و هموطنان نیز آموزش‌هایی را به صورت کوتاه مدت ارائه کرده و به 400 هزار نفر در این زمینه سرویس‌ داده است.
 
رئیس جهاد دانشگاهی گفت: برگزاری آموزش‌های روخوانی قرآن و تولید منابع قرآنی و تسهیل انتقال دانش قرآنی از برنامه‌های دیگر جهاد دانشگاهی است.
 
یادگاری اظهار داشت: جهاد دانشگاهی در بحث تهیه و تدوین سند اشتغال در 6 استان از جمله خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، کرمان و مرکزی با دولت دهم همکاری می‌کند.
 
وی گفت: در آینده نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی با هماهنگی ستاد نماز جمعه در این مکان برگزار می‌شود.
کد خبر 1375973

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha