مهدی ورمزیار در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت فعالیت های پژوهشی در استان کردستان اظهار داشت: حوزه پژوهشی جهاد دانشگاهی به عنوان یک پل ارتباطی بین بخش دانشگاهی و صنعت با فراهم کردن امکانات و نیرو در زمینه پژوهشی فعالیتهای مناسبی را تدوین و طراحی کرده است.
وی با اشاره به برنامه های پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان کردستان بیان کرد: در راستای برنامه های پژوهشی جهاد دانشگاهی استان کردستان احداث چهار مرکز تحقیقاتی در زمینه آب و خاک، نقشه برداری، مطالعات اجتماعی و گیاهان دارویی و احداث مرکز کشت گیاهان دارویی با کشت پنج نوع گیاه دارویی برای سال جاری در دستور کار قرار گرفته است.
ورمزیار عنوان کرد: دو طرح پژوهشی شامل آسیب شناسی فضای پارک ها و راهکارهای کاهش آلودگی و گرد و غبار در اماکن مسقف از دیگر برنامه های پژوهشی جهاد دانشگاهی استان کردستان است.
سرپرست پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان کردستان گفت: جهاد دانشگاهی در راستای فعالیتهای پژوهشی در استان کردستان با تشکیل گروه مطالعاتی در زمینه انرژی های نو، انتشار کتاب در زمینه گیاهان دارویی و تشکیل گروه مهندسین مشاور برای شرکت در فعالیت های اجرایی از برنامه ریزی کرده است.
ورمزیار گفت: یکی از مهمترین ویژگی های حوزه پژوهشی جهاد دانشگاهی استان کردستان داشتن نیروی جوان و ایده های جدید در عرصه پژوهشی است و به همین دلیل برنامه های تدوین شده در این بخش بسیار خوب و بر اساس نیازهای روز استان کردستان است.
وی در پایان افزود: انجام فعالیت های پژوهشی و تحقق اهداف جهاد دانشگاهی در استان کردستان جز با همکاری و پشتیبانی سازمان های دولتی و دانشگاه ها و گروه های پژوهشی میسر نمی شود و باید با تعامل و همیاری در این عرصه تلاش کنیم و برای تبدیل ایده ها و خلاقیت نخبگان به مرحله اجرا با این واحد همکاری داشته باشند.
نظر شما