به گزارش خبرگزاری مهر، علیاصغر وحیدینیا در کارگروه سلامت استان همدان اظهار داشت: دانشگاه علومپزشکی استان همدان برای اجرای غنیسازی به کارخانجات، هزینه لازم را پرداخت میکند.
وحیدی نیا افزود: در همین راستا در سال گذشته افزون بر 81 میلیون تومان توسط کارخانهها هزینه شد که تاکنون بودجهای برای پرداخت به کارخانهها به علومپزشکی تعلق نگرفته است.
دانشگاه نمیتواند کارخانهای را ملزم به غنیسازی آرد کند
وی افزود: امسال دستوری برای غنیسازی آرد به دانشگاه علومپزشکی ابلاغ نشده و دانشگاه نمیتواند کارخانهای را ملزم به غنیسازی آرد کند.
وحیدی نیا با تاکید بر اهمیت فیبرهای غذایی در سلامت افراد، افزود: فیبرگندم میتواند به عنوان نان در سبد غذایی خانواده قرار گیرد.
علیاصغر وحیدینیا افزود: توجه به سبد غذایی خانواده و کنترل آن از بسیاری بیماریهای قلبی- عروقی، چاقی و فشار خون جلوگیری میکند.
هشت کمیته در کارگروه سلامت همدان فعال است
معاون بهداشت دانشگاه علومپزشکی استان همدان نیز گفت: هشت کمیته در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان فعالیت میکنند.
محمدمهدی مجذوبی افزود: کمیتههای سلامت محیط کار، سلامت آب و امنیت غذایی، کنترل، پیشگیری و درمان بیماریهای واگیر و غیرواگیر از کمیتههای فعال در کارگروه هستند.
وی ادامه داد: کمیتههای ایدز، مدیریت پسماندها و آلایندههای هوا، ساماندهی و نظارت بر محصولات دخانی، پیشگیری و مدیریت بحران و کمیته استانی پزشک خانواده از دیگر کمیتههای کارگروه هستند.
وی از تامین اجتماعی خواست نسبت به تأمین هزینههای آزمایش های دورهای افراد فعال در نانواییها برای کسب کارت سلامت همکاری کند.
مدیرکل سازمان انتقال خون استان همدان نیز گفت: در ایران سالانه به میزان 25 در هزار اهدا کننده خون وجود دارد و از لحاظ اهدای خون ایران در بین 12 کشور منطقه از رتبه نخست برخوردار است.
اهدا خون در همدان 60 درصد افزایش دارد
افشین محمدی افزود: حذف کامل خون جایگزین از سال 86، افزایش 60 درصدی اهدای خون در پنج سال گذشته از 18 هزار و 196 واحد در سال 84 به 30 هزار و 302 واحد در سال 89، افزایش اهدای مستمر خون از 31 درصد در سال 84 به 43 درصد در سال 89 و تأسیس و بهرهبرداری از پایگاه انتقال خون ملایر در سال 88 از مهمترین اقدامات انجام شده در پنج سال گذشته توسط سازمان انتقال خون استان همدان بوده است.
وی یادآور شد: سازمان انتقال خون برای تهیه هر کیسه خون مبلغ 100 دلار هزینه میکند.
محمدی عنوان کرد: افزایش مراکز درمانی استان و تعداد تختهای فعال بیمارستانی، توسعه فعالیتهای تخصصی، راهاندازی و فعال شدن بخش جراحی قلب باز، افزایش امید به زندگی در بیماران خاص از جمله علل افزایش میزان خونگیری در استان همدان است.
نظر شما