۱۵ مرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۳۵

مصادیق اسراف تبیین شد

مصادیق اسراف تبیین شد

نشست تخصصی ضرورت احیای طب اسلامی از مجموعه نشستهای طب اسلامی در بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن برگزار و طی آن مصادیق اسراف تبیین شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست که با حضور حجت‌الاسلام حمید محمدی رئیس این دوره از نمایشگاه برگزار شد دکتر حسین خیراندیش پژوهشگر و محقق در زمینه طب اسلامی و طب سنتی سخنرانی کرد.

دکتر خیراندیش در این نشست با اشاره به لزوم اجرای دستورات طب اسلامی در جامعه گفت: طب اسلامی بر پیشگیری بیماریها پیش از بوجود آمدن تأکید دارد.

وی با بیان اینکه طب اسلامی توصیه‌ها و دستوراتی دارد که به واسطه رعایت آن بیماری به وجود نمی‌آید، تصریح کرد: وجه پیشگیرانه طب سنتی بسیار کمتر از طب اسلامی است و این اختلاف در مقایسه با طب کلاسیک تشدید می‎شود.

این پژوهشگر و محقق در زمینه طب اسلامی و طب سنتی با اشاره به آیه "کلوا و اشربوا و لا تسرفوا" اسراف را به زیاده روی و مصرف نا به جا معنا کرد و گفت: عدم تناسب غذا با مزاج، سن، جنس و فصل از مصادیق اسراف هستند.

دکتر خیراندیش خوردن غذا در حال سیری، عدم رعایت آداب و تمهیدات غذایی، نوشیدن آب میان غذا و داغ یا سرد خوردن غذا را از دیگر مصادیق اسراف برشمرد.

این نشست از سوی مرکز مطالعات طب اسلامی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در بخش دانشگاهی نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن‌کریم برگزار شد.
 
کد خبر 1376350

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha