۱۵ مرداد ۱۳۹۰، ۱۳:۳۴

یادداشت خبری/

کشتی همدان جایگاه خود را از دست داده است

کشتی همدان جایگاه خود را از دست داده است

همدان - خبرگزاری مهر: به گفته بیشتر اهالی کشتی و کشتی دوستان، کشتی استان همدان در چند سال اخیر در حد و اندازه نام همدان نبوده و انتظارات اهالی این حرفه را برآورده نکرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، آنچه مسلم است اینکه نبود برنامه ای مدون برای کشتی پایه، ضعف در جذب اسپانسر قوی برای درآمدزایی، نبود مسابقات بین المللی، عدم برگزاری اردوهای تیم ملی و عدم اعزام تیم به خارج از کشور از جمله مشکلاتی بوده که در سالهای اخیر دامنگیر کشتی همدان شده است.

هرچند در این زمینه هیئت کشتی می توانست از خود میراث مثبتی به جای بگذارد و همگی مسئولان آن را منتقدپذیر و اصلاحگر بدانند اما این کار را نکرد و راهی دیگر را برگزید.

آنچه قابل ذکر است اینکه انتخابات نزدیک است و این درحالیست که نقدها مطرح شده و نقاط ضعف به روشنی روز واضح است و هر فردی که خواهان سکانداری کشتی استان همدان است باید برنامه مدون برای این مسائل داشته باشد.

کشتی همدان باید به روزهای خوش خود بازگردد

برنامه ای که نه تنها بتواند آینده ورزش اول استان همدان را تضمین کند بلکه کشتی را به روزهای خوش اقتدار برساند همان روزهایی که نام همدان همواره در برترین ها می درخشید.

بدون تردید امروز علم در همه زمینه ها حرف اول را می زند و ورزش نیز از آن مستثنی نیست و همین امر نکته ای است که شاید از دید تمام منتقدان نیز پوشیده مانده و در بررسی عوامل عقب ماندگی کشتی هرگز مطرح نشده است.

علمی که امروز از آن به عنوان بیومکانیک یاد می شود کما اینکه در همایشی تخصصی که در دانشگاه بوعلی با حضور برجستگان علمی ورزشی کشور برگزار شد یکی از دلایل عمده عقب ماندگی ورزش کشور عدم بکارگیری علم در ورزش بیان شد.

از همین رو هیئت کشتی آینده باید توسل به علم را از برنامه های اصلی خود بداند و با بهره گیری از دانشگاه به این امر مهم تحقق بخشد.

برای تقویت کشتی پایه برنامه های علمی و مدون ارائه شود

پرواضح است که باید برای تقویت کشتی پایه برنامه های علمی و مدون ارائه شود، کشتی امروز نیازمند نیروی جوان، متعهد و استخوان شکسته است.

آنچه مسلم است اینکه شخص مهم نیست بلکه برنامه، تفکر و قدرت مدیریتی مهم است و هیچ کس با احدی خصومت شخصی ندارد.

از طرف دیگر بحث نبود اسپانسر قوی در ورزش کشتی نیز از عمده ترین ضعف هایی است که باید به آن پرداخت.

بدون تردید قانون خصوصی سازی از اصولی بود که به ورزش هم روی آورد و در تمام دنیا مرسوم است که ورزش قهرمانی به دلیل سودآوری به بخش خصوصی واگذار می شود.

ورزش کشتی در استان همدان از ورزش های قهرمانی محسوب می شود و یک مدیریت قوی با شم اقتصادی می تواند آن را به درجات اعلا برساند.

حتی اگر خود مدیر هم توانایی این را نداشته باشد می تواند از مشاورانی مدد جوید که در این زمینه تخصص داشته باشند.

برنامه ای مدون با رویکرد درآمدزایی در سکانداری کشتی همدان لازم است

بنابراین برنامه ای مدون با رویکرد درآمدزایی نیز باید از اولویت هایی فردی باشد که سکان هدایت کشتی را بر عهده می گیرد.

اگر کسی در تفکرش این باشد که پشت میز بنشیند و به او پول دهند تا خرج کند بهتر است وارد عرصه نشده و میدان را برای ورود خوشفکران باز کند.

بی ربط نیست اگر عنوان شود که سایر آیتم های گفته شده نیز به نوعی نشأت گرفته از این خصوصیت خواهند بود.

فردی که بتواند راه درآمدزایی را تسهیل کند، کشتی گیران خوب را جذب و ساماندهی خواهد کرد و درآمد تمام اهالی کشتی را به مقدار مطلوبی خواهد رساند.

سکان دار کشتی همدان باید با علم و اقتصاد پیوند عمیقی داشته باشد

از همین رو نتیجه می گیریم سکان دار آینده کشتی استان باید با علم و اقتصاد پیوند عمیقی داشته باشد و این امر غیرقابل اجتناب است چرا که اگر تمام عوامل را در کنار هم بگذاریم تنها به این نتیجه خواهیم رسید و راه برون رفتی نیز نخواهیم داشت.

در اصل برای پیشرفت کشتی و ساختن آینده راهی جز توسل به علم و اقتصاد وجود ندارد و باید بدانیم که مدیریت در دوران امروز تنها به حال ختم نمی شود تصمیمات بر آینده نیز تأثیر خواهند گذاشت و مدیر باید کلان نگر و آینده نگر باشد و برنامه خود را در سه جنبه کوتاه مدت، بلندمدت و میان مدت تدوین کند.

ناگفته نماند که این امر تنها از عهده یک نفر بر نخواهد آمد و یک مدیر قوی باید مجموعه ای قوی نیز تشکیل دهد چرا که در غیر این صورت رسیدن به اهداف متعالی دور از انتظار است.

...............................

 یادداشت از یاسر نصرتی

کد خبر 1376393

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha