علی اکبر افضلیان در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: در دهه گذشته بعد بینالمللی آموزشهای کوتاه مدت دانشگاه صنعت آب و برق افزایش یافته است. به عنوان مثال، آموزش تمام بهره برداران شاغل در فازهای مختلف توسعه پروژه های پارس جنوبی توسط این دانشگاه به نمایندگی از سوی شرکت خارجی مجری پروژه اجرا شده است.
وی افزود: از سوی دیگر آموزشهای متعددی برای پرسنل صنعت آب و برق کشورهای منطقه، مانند سوریه، عراق و افغانستان برنامه ریزی و در محل دانشگاه یا در کشورهای مذکور برگزار شد.
وی با اشاره به پذیرش دانشجوی متخصص در زمینه صنعت آب و برق کشور، اظهار داشت: سال 1389 بیستمین سالی است که دانشگاه صنعت آب و برق از طریق آزمون سراسری در 5 رشته مهندسی برق – شبکههای انتقال و توزیع، مهندسی مکانیک - بهره برداری از نیروگاه و مهندسی عمران گرایشهای ساختمانهای آبی، بهره برداری از سد، شبکه، آب و فاضلاب دانشجو میپذیرد.
افضلیان تاکید کرد: در دهه 1360 دوره های کارشناسی مهندسی کاربردی در حوزه های مورد نیاز وزارت نیرو بصورت مدرک داخلی اجرا شد و دانش آموختگان این دوره ها نقش سازنده ای در اداره و راهبری صنعت آب و برق در تمام نقاط کشور دارند.
نظر شما