بهمن پرویزی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه پس از شناسایی واحدهای صنعتی آسیبپذیر در سطح استان اصفهان، گامهای جدی به منظور کاهش آسیبهای وارده به آنها صورت گرفت، افزود: به منظور کاهش آسیبهای وارد شده به واحدهای صنعتی فعال در سطح استان اصفهان، 500 واحد شناسایی شدند که فعالیتهایی به منظور کاهش میزان ضرردهی این واحدها به انجام رسید.
وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته به منظور جلوگیری از ضرر و زیان واحدهای صنعتی در سطح استان اصفهان، اظهار داشت: این 500 واحد صنعتی آسیبپذیر، پس از شناسایی به بانکها معرفی شدند و خوشبختانه تاکنون قراردادهای ارائه تسهیلات بانکی به آنها منعقد شده است.
سرپرست سازمان صنایع و معادن استان اصفهان با اشاره به میزان تسهیلات پرداخت شده به این واحدهای صنعتی، تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون قراردادی بالغ بر دو هزار و 400 میلیارد ریال به منظور ارائه تسهیلات به این واحدهای صنعتی آسیبپذیر منعقد شده و این روند همچنان ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه برخی از کارشناسان و افراد، آسیبهای وارد شده به واحدهای صنعتی را به دلیل اجرای قانون هدفمندی یارانهها میدانند، اضافه کرد: این نظر اشتباه است و خوشبختانه با همت صنعتگران استان و همچنین تعامل مستمری که بین مسئولان، بانکها و بخش صنعت و معدن استان اصفهان وجود داشت، قانون هدفمندی یارانهها با کمترین مشکلات موجود به اجرا درآمد.
پرویزی با بیان اینکه استان اصفهان طی ماههای گذشته نیز به موفقیتهای مطلوبی در حوزه صنعت و معدن دست یافته است، بیان داشت: استان اصفهان طی ماههای اخیر در صنایع فولاد، کاشی، سرامیک و فراوردههای معدنی به موفقیتهای بینظیری دست یافته است.
وی با بیان اینکه طی سالهای اخیر، تحریمها هم در روند فعالیت صنایع استان اصفهان و کشور تاثیرگذار بوده است، ادامه داد: خوشبختانه صنایع استان اصفهان با تنگترشدن حلقه تحریمهای وضع شده علیه جمهوری اسلامی ایران، با دور زدن تحریمها، فعالیتهای بسیار مطلوبی در زمینه رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال انجام دادهاند.
نظر شما