۱۶ مرداد ۱۳۹۰، ۲۰:۱۰

دهقانی:

جهاد دانشگاهی در لرستان دیر آغاز کرد/ هنوز به نقطه مطلوب نرسیده ایم

جهاد دانشگاهی در لرستان دیر آغاز کرد/ هنوز به نقطه مطلوب نرسیده ایم

خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس جهاد دانشگاهی استان لرستان بابیان اینکه جهاد دانشگاهی در لرستان دیر آغاز کرده، گفت: با وجود فعالیتهای موثری که در زمینه های مختلف توسط جهاد دانشگاهی انجام شده ولی هنوز به نقطه مطلوب نرسیده ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی نادر دهقانی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران در سخنانی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی در این استان با 22 سال تاخیر آغاز به کار کرده، اظهار داشت: این امر موجب شده که جهاد دانشگاهی در استان لرستان هنوز به آنچه که می خواسته نرسد.

وی بیان داشت: این در حالیست ما توانسته ایم در بخشهای پژوهش و فناوری، فرهنگی، اشتغال و... فعالیت های مطلوبی را در استان داشته باشیم.

رئیس جهاد دانشگاهی استان لرستان با اشاره به فعالیت بانک خون بند ناف در لرستان عنوان کرد: در حال حاضر به صورت ماهانه 10 نفر به این مرکز مراجعه می کند.

دهقانی ادامه داد: مرکز بانک خون لرستان از سال گذشته در استان شروع به فعالیت کرده است.

وی همچنین با اشاره به فعالیت مراکز فرهنگی جهاد دانشگاهی استان لرستان بیان داشت: خبرگزاری ایکنا به عنوان یکی از مراکز فرهنگی مرکز جهاد دانشگاهی لرستان توانسته که دو سال پیاپی رتبه اول را در کشور از آن خود کند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان لرستان یادآور شد: در حال حاضر سالانه بیش از 22 هزار نفر از خدمات فرهنگی این مرکز استفاده می کنند.

دهقانی با اشاره به فعالیت کانون همیاران طبیعت جهاد دانشگاهی استان لرستان عنوان کرد: این کانون از بین 73 تشکل فعال زیست محیطی در کشور مقام نخست را کسب کرده است.

وی با اشاره به فعالیتهای آموزشی مرکز جهاد دانشگاهی لرستان نیز بیان داشت: این فعالیتها در دو بخش آموزش عالی و آموزش کوتاه مدت بوده است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان لرستان ادامه داد: سالانه بیش از پنح هزار نفر آموزشهای کوتاه مدت را در قالب دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی طی می کنند.

دهقانی همچنین از راه‌اندازی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی لرستان خبر داد و گفت: این سازمان یک فضای ثابت مخصوص دانشجویان است که کارهای رفاهی، تفریحی علمی کانونها و تشکلهای دانشجویی را تحت پوشش قرار می دهد.

وی از راه اندازی ساختمان جدید مرکز رشد جهاد دانشگاهی در روزهای آتی خبر داد و بیان داشت: این ساختمان هفته آینده به بهره برداری می رسد و ظرفیت 20 شرکت را داراست در حالی که ساختمان فعلی پنج شرکت را تحت پوشش دارد.

دهقانی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی استان هر کجا نیاز بوده و ضعفی وجود داشته، ورود پیدا کرده، ادامه داد: یکی از گرفتاریهای استان بحث علوم دامی است به همین دلیل به عنوان اولین استان کشور پیگیر ورود به بحث ژنتیک دام با همکاری موسسه رویان اصفهان از سال آینده هستیم.

رئیس واحد جهاد دانشگاهی لرستان گفت: در صورت موفقیت در این طرح شاهد افزایش بهره وری و تولید چند برابری شیر و گوشت از دامهای استان خواهیم بود.

وی یادآور شد: این در حالیست که حدود 40 درصد از مردم استان دامپرور و کشاوزر هستند اما بهره وری آنها پایین است.

کد خبر 1377972

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha