به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري مهر، قائم مقام وزير جهاد كشاورزي در همايش نقش صنايع تبدلي و تكميلي و روستايي در توسعه بخش كشاورزي، گفت: در كشورهاي در حال توسعه حمايت از صنايع تبديلي و تكميلي ، نقش حياتي در توسعه بخش كشاورزي دارد.
غلامرضا صحراييان افزود: توسعه صنعتي و كشاورزي در كشورهاي در حال توسعه نادرست مطرح مي شود و حتي در كشورهاي توسعه نيافته اين دو بخش به عنوان دو رقيب براي هم تلقي مي شوند.
وي ايجاد هماهنگي در رشد بخش صنعتي با بخش كشاورزي را در كشورهاي صنعتي موجب توسعه بخش كشاورزي و صنايع وابسته به آن ذكر كرد.
وي نبود مكانيزاسيون در بخش كشاورزي ، صنايع تبديلي، تكميلي و بسته بندي در كشور، متمركز نبودن صنايع تبديلي درقطب هاي توليد و افزايش ضايعات محصولات كشاورزي را از دلايل توسعه نيافتن بخش كشاورزي دانست.
قائم مقام وزير جهاد كشاورزي با تاكيد بر ارزش افزوده بالا در صنايع تبديلي و تكميلي و صنايع كوچك در بخش كشاورزي گفت: ميزان ارزش افزوده در بخش كشاورزي با ارزش افزوده در بخش پتروشيمي قابل مقايسه است و صادرات محصول در بخش كشاورزي نيز مي تواند با صادرات در بخش نفت رقابت كند.
وي گفت : صنايع كشاورزي در دنيا پس از صنايع سنگين رتبه دوم را در كشور دارا است.
صحراييان با تاكيد بر استقلال اقتصادي گفت : اين استقلال بدون دست يابي به استقلال كشاورزي و امنيت غذايي، امكان پذير نيست.
وي تشكيل مراكز كارا و منسجم براي صنايع تبديلي در بخش كشاورزي، جذب صنايع بخش خصوصي و حمايت نمايندگان مجلس شوراي اسلامي بويژه در برنامه چهارم توسعه را از عوامل مهم دستيابي به صنايع تبديلي و تكميلي كشاورزي دانست.
صحراييان توسعه نيروي انساني متخصص را در صنايع تبديلي و تكميلي بخش كشاورزي را براي افزايش اشتغال و ارزش افزوده در اين بخش ضروري دانست.
قائم مقام وزير جهاد كشاورزي:
صنايع تبديلي و تكميلي، راهبردي براي توسعه بخش كشاورزي است
قائم مقام وزير جهاد كشاورزي گفت: ايجاد هماهنگي در بخش هاي كشاورزي و صنعت به افزايش ارزش افزوده توليدات ، جلوگيري از واردات و رشد اشتغال منجر مي شود.
کد خبر 13799
نظر شما