احمد اسفندیاری در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر افزود: طبق قانون جامع حمایت از معلولان، سه درصد از سهمیه استخدامی نهادهای دولتی به معلولان تعلق می گیرد که طبق آن باید یک هزار و 200 نفر از معلولان در آزمون 40 هزار نفری آموزش و پرورش استخدام می شدند که انجام نشد.
آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش سال 1389 برگزار شد که هیچ فرد معلولی در این آزمون پذیرفته نشد.
وی ادامه داد: البته قانون خدمات کشوری در این باره ابهاماتی دارد که باید برطرف شود اما خوشبختانه معاونت نیروی انسانی ریاست جمهوری همکاری خوبی در این زمینه با بهزیستی داشته و سهمیه معلولان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش را حفظ کرده اند.
البته شهریور ماه سال گذشته، حاجی بابایی نیز در این باره گفته بود: مخالفتی با استخدام معلولان در آموزش و پرورش وجود ندارد اما به نظر می رسد مراجع قانونی و تصمیم گیرنده باید درباره این مسئله بررسیهای بیشتری انجام دهند و تصمیمات لازم را بگیرند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه با بیان اینکه قانون حمایت از حقوق معلولان در دست بازنگری است، گفت: البته سازمان بهزیستی نمی تواند به استخدامهای دولتی متکی باشد و باید سایر زمینه های اشتغال را نیز فراهم کرد.
اسفندیاری درباره برخی از اظهار نظرات مسئولان آموزش و پرورش مبنی بر عدم جذب معلولان در این دستگاه به دلیل ناتوانی جسمی آنها و ناکارآمدی شان در مدارس گفت: تشخیص اینکه معلولان می توانند فعالیت کنند یا خیر با سازمان بهزیستی است و افراد دیگری غیر از بهزیستی نمی توانند در این زمینه تصمیم گیری کنند.
بیست و پنجم مرداد ماه سال گذشته، وحید کیارشی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرده بود که : " قرار نیست آموزش و پرورش کارمند استخدام کند بلکه ما به معلم نیاز داریم و مهمترین صلاحیت معلم برای حضور در کلاس درس سلامت جسمانی است تا بتواند به خوبی تدریس کند".
نظر شما