به گزارش خبرگزاری مهر، علی جمشیدی افزود: این طرحها به منظور خرید انواع تراکتور، کمباین، ادوات دنباله بند جدید با استفاده از تسهیلات به مبلغ 165 میلیارد ریال از محل بنگاه های زود بازده، کمکهای فنی اعتباری، هدفمندی یارانه ها به بانکهای کشاورزی و صادرات معرفی شده اند.
وی ادامه داد: از شاخصهای این طرحها می توان به تعداد 28 دستگاه کشت مستقیم اشاره کرد که بی شک گام بلندی در راستای کشت بدون خاک ورزی خواهد بود و اثرات آن در سطح زیر کشت بدون خاکورزی، شتوی سال زراعی 90- 91 مشاهده خواهد شد.
رئیس اداره امور فناوریهای مکانیزاسیون جهاد کشاورزی فارس اظهار داشت: همچنین 80 دستگاه خاک ورز مرکب به همراه 11 دستگاه کمباین مخصوص برداشت برنج نیز در این طرح وجود دارد که با اضافه شدن این تعداد کمباین در جهت مکانیزه کردن برداشت برنج نیز به توفیقات خوبی نائل خواهیم شد.
وی بیان کرد: 27 دستگاه کمباین سنگین برداشت غلات، 25 دستگاه تراکتور سنگین، 76 دستگاه تراکتور باغی به همراه ادوات مخصوص و پنج طرح ایجاد و راه اندازی تعمیرگاه کشاورزی نیز از دیگر طرحهای ارائه شده محسوب می شود.
جمشیدی نبود تعمیرگاه ماشینهای کشاورزی و تعمیرکار مجرب را یکی از مشکلات بخش مکانیزاسیون دانست و اظهار داشت: با ایجاد و راه اندازی این تعداد تعمیرگاه، مشکلات تا حدودی مرتفع می شوند که این امر ضمن افزایش کیفی و کمی محصولات کشاورزی و بهره گیری بیشتر از منابع آبی، سبب کاهش هزینه های تولید و در نهایت افزایش درآمد کشاورزان خواهد شد.
نظر شما