۲۲ مرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۲۱

در گفتگو با مهر عنوان شد/

روایت کارگردان مستند "کاروان امید" از سفر کاروان آسیایی شکست حصر غزه

روایت کارگردان مستند "کاروان امید" از سفر کاروان آسیایی شکست حصر غزه

نویسنده و کارگردان مستند خبری "کاروان امید" حضور قومیت‌ها و مذاهب مختلف در نخستین کاروان آسیایی شکست حصر غزه در کنار یکدیگر را با زبان مشترکی به نام فطرت میسر دانست.

روح الله رفیعی نویسنده و کارگردان مستند "کاروان امید" درباره مراحل ساخت این مستند خبری به خبرنگار مهر گفت:‌ در ابتدای سفر به دلیل هماهنگ نشدن ویزای هند و پاکستان از شهر زاهدان به نخستین کاروان آسیایی شکست حصر غزه پیوستیم که در این مسیر آسیایی 10 روز در ایران بودیم و سپس به ترکیه و بعد به سوریه رفتیم.

وی افزود: در ابتدای ورود کاروان به سوریه نمایندگانی از کاروان برای شرکت در چند کنفرانس خبری و دیدار با گروه‌های مردمی سفری 2 روزه به لبنان داشتند و پس از آن کاروان به شهر لاذقیه سوریه جهت ارسال کمک‌ها به سمت بندر العریش مصر حرکت کرد.

این مستندساز با اشاره به حضور قومیت‌ها و مذاهب مختلف در کنار هم در کاروان تصریح کرد: نقطه مشترک بین تمامی اعضای کاروان زبان فطرت بود که هدفی جز شکست حصر غزه و آزادی مردم مظلوم غزه از زیر ستم صهیونیست‌ها نداشت که باعث همدلی در میان همه اعضای کاروان شده بود.

رفیعی درباره خطراتی که از سوی صهیونیستها کاروان را تهدید می‌کرد، اظهار کرد: چند ماه پیشتر از حرکت کاروان آسیایی صهیونیست‌ها به کشتی ماوی مرمره حمله کردند و 10 نفر فعال ضد جنگ که برای امداد رسانی به سمت غزه رهسپار بودند را کشته و بقیه فعالان را بازداشت کردند. اعضای کاروان با علم به اینکه از رژیم صهیونیستی هرگونه جنایت  سرخواهد زد با اعتقاد به هدف مشترک پا در این سفر گذاشته بودند.

وی با اشاره به روزی که کشتی به سمت العریش حرکت کرد، بیان کرد: در روزهای پایانی سفر به دلیل مخالفت حکومت حسنی مبارک با ورود اعضای ایرانی کاروان به مصر اعضای کاروان برای همبستگی آسیای واحد در برابر استعمارگران پرچم ایران را در کنار دیگر پرچم‌ها به هنگام حرکت کشتی به سمت مصر  به اهتزاز درآوردند.

نویسنده و کارگردان "کاروان امید" تصریح کرد: به هنگام ورود کاروان به مرز رفح در باریکه غزه قومیت‌های مختلف با در دست داشتن تمثال رهبری و امام (ره) جای اعضای ایرانی کاروان را در این سفر گرامی داشتند. در این کاروان نزدیک به 200 نماینده از کشورهای هند، پاکستان، ژاپن، مالزی، اندونزی، ایران،‌ بحرین، ترکیه، انگلیس، اردن، سوریه ، آذربایجان و... حضور داشتند.

عوامل ساخت این مستند پنج قسمتی که احتمالا از شبکه خبر به روی آنتن می‌رود، عبارتند از تهیه کننده: سیدسلیم غفوری، تصویربردار: سعید فرجی، روح اله رفیعی عکاس : سید مصطفی آهنگرها  تدوین : فرهاد عباسی، روح الله رفیعی.

کد خبر 1381953

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha