۲۲ مرداد ۱۳۹۰، ۱۴:۲۷

هاشمیان:

تولید آثار فاخر نیازمند تامین منابع مالی است

تولید آثار فاخر نیازمند تامین منابع مالی است

تبریز - خبرگزاری مهر: نسخه شناس برجسته آذربایجان شرقی با اشاره به ضرورت حمایت مالی برای اجرای کارهای فاخر، گفت: اگر منابع مالی که مهم ترین آن نیم درصد است به اندازه کافی و در زمان مقرر در اختیار انجمن کتابخانه های عمومی قرار گیرد کارهای بسیار ارزشمند و فاخری را شاهد خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر هادی هاشمیان، استاد دانشگاه تبریز صبح شنبه در بازدید از کتابخانه مرکزی تبریز با اشاره به تحول ایجاد شده در کتابخانه ها در دوران مدیریت فعلی مهم ترین معضل توسعه کتابخانه های عمومی تبریز را نبود منابع مالی کافی عنوان کرد.

هاشمیان با اشاره به ثبت جهانی وقف نامه ربع رشیدی از این کتابخانه و نیز تصویب ثبت ملی چند اثر جدید دیگر، گفت: در این کتابخانه آثار بسیار ارزشمند و بی نظیر در سطح جهانی نگهداری می شود که با تامین اعتبار می توان این آثار گرانسنگ را به هموطنان و جهانیان عرضه کرد.

این نسخه شناس برجسته خدمات شهرداری منطقه هشت تبریز را مثبت ارزیابی کرد  و خواستار همکاری بیش از پیش شهرداری تبریز با مجموعه کتابخانه های عمومی شده و بدیهی ترین این همکاری را در تحقق به موقع قانون نیم درصد دانست.

در این دیدار همچنین معاون اداری و مالی شهرداری تبریز با اشاره به سابقه فرهنگی بسیار غنی آذربایجان شرقی خصوصاً تبریز، گفت: برخی آثار و  اندیشه ها در ذهن ها ماندگار می شوند و بشریت همواره آنها را به عنوان گنجینه هایی گرانبها در ذهن خود نگه داشته و از آن بهره مند می شود که این کتابخانه نیز جزو گنج های بسیار ارزشمند استان و میهن عزیزمان است.

مرتضی آبدار ضمن اشاره به رویکرد فرهنگی شهردای تبریز به نشست شهرداران کشورهای اسلامی در سال گذشته، تصریح کرد: در این نشست 11 بند مصوب شد که از این 11 بند هفت مورد فرهنگی بود و این نشان از توجه ویژه شهرداری ها به مقوله فرهنگی است و در همین راستا شهرداری تبریز علاقمندانه خود را موظف به همکاری در توسعه فرهنگی شهر می داند.

در ادامه این بازدید همچنین علی خدایی، ‌مدیرکل کتابخانه های عمومی استان با ابراز امیدواری نسبت به دید فرهنگی شهرداری خواستار افزایش این حسن ظن نسبت به کتابخانه ها خصوصاً در زمینه پرداخت نیم درصد سهم کتابخانه ها از محل درآمدهای شهرداری ها شد.

وی گفت: بر اساس قانون، کتابخانه های عمومی دارای ردیف بودجه جاری نیستند و تنها منبع درآمدی، مصوبه قانون در خصوص نیم درصد است که تمام هزینه های جاری کتابخانه ها که همگی صرف خدمتگزاری به هم میهنان و همشهریان خصوصاً دانش دوستان عزیز شده و نیز مزایای حقوقی کتابداران و پرسنل کتابخانه ها از این محل پرداخت می شود.

خدایی اظهار امیدواری کرد با همکاری و مساعدت بیش از پیش شهرداری در عمل به این بند مصوب قانون شاهد حرکت و جهشی چشمگیر به سوی دستیابی به جایگاه واقعی کتابخانه ها آنچنان که شایسته مردم این دیار فرهنگی کهن است خواهیم بود.

در این دیدار بازدیدکنندگان از بخش های مختلف کتابخانه از جمله بخش نفایس و اهداگران و گنجینه غنی نشریات دیدن کردند.

کد خبر 1382162

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha