به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل آذریان پیش از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: با توجه به رشد روزافزون جمعیت و توسعه ارتباطات حمل و نقلی و افزایش امکانات مختلف بافت قدیمی شهر به هیچ وجه جوابگو معاشرتهای امروزی نیست.
وی با اشاره به تحولات زندگی روزمره مردم اظهار داشت: مشکلات جدید معیشت افراد جامعه با گذشته بسیار فرق کرده و اماکن قدیمی نیازهای خانوار شهری و حتی روستایی را تامین نمی کند .
فرماندار آذرشهر با تاکید بر مشارکت مردم در بازسازی اماکن مسکونی فرسوده و قدیمی مقاوم سازی آنها را هم یک ضرورت دانسته و افزود: ضروریست بافت های فرسوده موقع باز سازی با شیوه و سازکارهای جدید احداث و موارد ایمنی در آنها رعایت شود .
آذریان در ادامه یادآور شد: در فرهنگ دینی ما برای اماکن مسکونی معماریهای اسلامی لازم و ضروری است .
رئیس کمیته برنامه ریزی شهرستان آذرشهر همچنین از اختصاص مبلغ حدود هشت میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار برای طرحهای عمرانی شهرهای آذرشهر، گوگان و ممقان در سال جاری خبر داد و گفت: این اعتبار در جهت بهسازی و توسعه معابر عمومی هزینه خواهد شد و تسهیلات بانکی بافت های فرسوده شهرها هم با معرفی شهرداری ها توسط بانک های عامل پرداخت می شود .
فرماندار آذرشهر دو مرکز قدیمی داد و ستد خشکبار خصوصا گردو و بادام را از ظرفیت های مهم اقتصادی آذرشهر ذکر و تصریح کرد: این مراکز هم بسیار بافت فرسوده و قدیمی دارند که با توجه به رونق داد و ستد و فراوری محصولات خشکبار این شهرستان احداث مراکز جدید با الگوهای بروز لازم و ضرورت دارد .
وی یادآور شد: آذرشهر نه تنها محل بورس خشکبار و فراوری مغز گرد و بادام استان آذربایجان شرقی است بلکه از نقاط مختلف کشورمان و حتی خارج از کشور گردو بادام به ین مرکز وارد و پس از داد و ستد در واحدهای بزرگ و کوچک فراوری و مغر آنها به بازارهای داخلی و خارجی ارسال می شود .
همچنین رئیس اداره بازرگانی آذرشهر در ادامه گفت: روزانه حداقل پنج هزار کیلوگرم مغز گردو در کارگاههای خانگی آذرشهر فراوری می شود .
محمد برقی یادآور شد: بیش از500 خانوار شهری و روستایی شهرستان آذرشهر در راستای فراوری مغز گرد و بادام مشغول کار و از این طریق امرار و معاش می کنند .
گفتنی است، در منطقه آذرشهر افزون بر چهار هزار هکتار باغات وجود دارد که اغلب آنها را درختان گردو و بادام و انگور تشکیل می دهد .
نظر شما