۱ شهریور ۱۳۹۰، ۹:۲۳

عزیزی در گفتگو با مهر:

همزیستی مسالمت آمیز 502 طایفه در سیستان و بلوچستان الگوی وحدت است

همزیستی مسالمت آمیز 502 طایفه در سیستان و بلوچستان الگوی وحدت است

زاهدان - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی - اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: زندگی مسالمت آمیز 502 طایفه و تیره شیعه و سنی در این استان نشان دهنده جایگاه وحدت، همبستگی، ارزش ها و اعتقادات است.

ابراهیم عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: یکی از فرصت ها و پتانسیل های ارزشمند این استان وجود طوائف و قومیت های گوناگون است.

وی گفت: حضور قریب 502 طایفه و تیره شیعه و سنی در این استان و همزیستی مسالمت آمیز آن ها نشانگر رفتار منطبق با اصول و ارزش های اعتقادی و الگوی شایسته وحدت و همبستگی مورد نظر امام امت و رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

وی افزود: برخلاف بعضی کشورها که حضور طوائف و قبایل را تهدید تلقی می کنند ایران اسلامی وجود آنها را فرصت ارزنده و بالنده می داند و همین تفاوت نگاه مسئولین ایران اسلامی با سایر کشورها نشان دهنده دانش بالای سیاسی و اجتماعی مسئولان نظام جمهوری اسلامی است.

معاون سیاسی - اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان داشت: از طرفی وقتی خود طوائف نیز در طول دوران پر افتخار زندگی خود منشا توفیقات بزرگ و خدمات ارزنده بودند و هستند، جایگاه و بلوغ سیاسی و اجتماعی آنان را در نظام سیاسی و جغرافیایی نشان می دهد.

وی گفت: امروز طوائف و قبایل در ایجاد همدلی، وحدت پایدار، تامین منافع ملی، مقابله با هجمه های فرهنگی دشمنان به خصوص در سیستان و بلوچستان نقش بسیار مهمی دارند.

وی افزود: طوائف در این استان همواره همراهی و همگامی با مدیران را برای خود یک وظیفه مهم تلقی می کنند و نقش مهم اقتصادی، امنیتی و مرزبانی دارند.

 

طوایف خاکریز بزرگ دفاع از اصول

عزیزی اظهار داشت: ایران اسلامی طوائف را بزرگترین خاکریز دفاع از اصول خود می داند و موفقیت های حاصل شده در حوزه های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، امنیتی و دفاعی در سیستان و بلوچستان را از برکات وجود طوائف می داند.

وی گفت: باید تلاش کنیم این تاثیر گذاری و نقش مهم روزبه روز افزایش یابد.

وی افزود: طوائف و قبایل در سیستان و بلوچستان امروزه در صلح، سازش، همراهی با مدیریت استان، شهرستان و بخش نقش خوبی را بر عهده گرفته اند و به واسطه همین فرصت توانسته ایم بسیاری از اهداف و برنامه های دولت را اجرائی کنیم.

معاون سیاسی - اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان داشت: اقوام و طوائف در هر مقوله ای که نظام سیاسی ایران بر عهده آنان گذاشته موفق بوده اند و در واقع باید تلاش کرد نقش طوائف و قومیت ها را در مقوله های مختلف تقویت کنیم که جنگ نرم نیز یکی از این مقوله ها است.

وی گفت: یکی از اهداف دشمن در جنگ نرم حمله به باورها، اعتقادات، فرهنگ، آداب و سنن و ارزش های اسلامی ملت ایران است.

قبایل و طوایف نقش مهمی در مقابله با تهاجم فرهنگی دارند

وی افزود: قبایل و طوائف با توجه به حضورشان در مناطق مرزی مانند سیستان و بلوچستان نقش مهمی در مقابله با هجمه فرهنگی دشمنان دارند.

عزیزی اظهار داشت: نخستین حرکت در زمینه مقابله با جنگ نرم دشمنان، آگاهی و شناخت کافی از توطئه های دشمن و راهکارهای مقابله با آنها است که در این خصوص بزرگان، ریش سفیدان و علما نقش مهمی دارند.

وی با استناد به فرمایشات رهبر معظم انقلاب گفت: مقام معظم رهبری در طول سالیان گذشته روی دو موضوع مقابله با اشرافی گری و تهاجم فرهنگی که از آن به عنوان ناتوی فرهنگی نام بردند تاکید دارند.

وی با تشریح تهاجم فرهنگی افزود: تهاجم فرهنگی در واقع تهدید نرم است و تهدید نرم نیز نوعی سلطه کامل در ابعاد سه گانه حکومت، اقتصاد و فرهنگ است که از طریق استحاله الگوهای رفتار ملی در این حوزه ها و جایگزینی الگوهای نظام سلطه ای وارد و محقق می شود.

معاون سیاسی - اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان بیان داشت: جنگ نرم از دریچه فتنه ها، غبارها و آلودگی ها، ذهنیت های مصنوعی، ایجاد تزلزل در باورها و توسعه تعصب کور و جایگزین سازی وارد می شود.

طوایف مرزنشین بیدار و هوشیارند

وی گفت: جریانی که می خواهد جنگ نرم راه اندازی کند با ابهام آفرینی، شبهه آفرینی، تردید آفرینی، باطل را حق جلوه دادن و حق را باطل جلوه دادن و خائن را خادم معرفی کردن وارد می شود.

وی افزود: نظام سلطه در جنگ نرم از طریق تصرف قلب ها و مغزها، رهبری ذهن ها و بکارگیری آن ها در راستای اهداف خود تلاش می کند رضایت آفرینی به نفع خویش انجام دهد.

عزیزی اظهار داشت: در جنگ نرم دشمن با استفاده از رسانه ها و روش مدیریت حب و بغض و شک و تردید تلاش می کند قلب و فکر توده های انسانی را تسخیر کند و در مسیر اهداف خود به حرکت در آورد.

وی گفت: در زمینه مقابله با جنگ نرم دشمن مدیران و مسئولان رسانه ها، حوزه های علمیه و روحانیت و بزرگان و ریش سفیدان قبایل و طوائف نقش مهمی دارند که باید این عناصر کارکرد خوب، مبارزه جدی، بادوام و کار آمد داشته باشند.

وی افزود: این مقابله جامع باید به سمتی هدایت شود که مانع بحران در الگوهای رفتاری جامعه شود.

کد خبر 1385281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha