به گزارش خبرنگار مهر، کاظم فرهمند صبح چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران این شهرستان اظهار داشت: به دنبال خرید و اجاره هستیم، ولی متأسفانه ساختمان مناسبی در شأن دانشگاه در نیشابور نداریم و ادارات دولتی و بخش خصوصی هم فاقد ساختمان موردنظر هستند.
وی تصریح کرد: این موضوع برنامه توسعه پنج ساله دانشکده را تحتالشعاع قرار داده است و با این وجود پیشرفت کند میشود.
وی با اشاره به اینکه به دنبال راهکارهای میانبر هستیم تا نیشابور زودتر به جایگاه واقعی خود برسد، یادآور شد: برنامه سال آینده تحصیلی را برای راهاندازی 10 رشته جدید پیشبینی کرده بودیم اما معطل ساختمان هستیم.
وی با اشاره به ظرفیت آموزش و پرورش گفت: با توجه به دستورعمل جدید آن اداره که باید مدارس یک شیفته شود، امکان استفاده از فضای مازاد آموزشی شهرستان از ما سلب شده است.
وی با اشاره به جلسه هفته آینده خود با فخریان مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، اظهار امیدواری کرد: مشکل ساختمان آموزشی این دانشکده به طریقی حل شود.
فرهمند با اذعان با اینکه خودمان از کاستیهای بهداشتی و درمانی نیشابور آگاهی داریم، یادآور شد: کم و کاستی در اینباره در همه جای کشور وجود دارد و علت اصلی مشکلات کمبود بودجه و ضعف در بخشی از پرسنل است.
وی با بیان اینکه شاید خیلی از نارضایتیها ناشی از عدم اطلاع بیماران از نبود تجهیزات است، افزود: حق با بیمار است و همیشه همکارانم را به سعه صدر دعوت میکنم.
وی با اشاره به اینکه بهداشت و درمان از تشکیلاتی است که به دلیل کمبود بودجه و در نتیجه کمبود تجهیزات و پرسنل و نیز احتمال خطای فردی پرسنل همیشه در زیر ذرهبین منتقدان قرار داشته است، یادآور شد: بارها وزرای مربوط برای استیضاح به مجلس رفت و آمد داشتهاند.
نظر شما