منصور ایمانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه پرهیز از موازی کاری در ارتقای فرهنگ موثر است، افزود: امور فرهنگی بستر و زیربنای امور اجتماعی است از اینرو باید به مسائل فرهنگی توجه ویژه داشت تا جامعه کمتر دچار آسیب های اجتماعی شود.
وی همچنین با بیان اینکه برای برگزاری برنامه های فرهنگی باید هماهنگی بیشتری انجام شود، اظهارداشت: برنامه ها باید به گونه ای باشد که جوانان و نوجوانان بیشتر جذب این برنامه ها شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به اینکه مرزها، اختیارات و مسئولیت های دستگاههای فرهنگی کاملا تعریف شده است، گفت: اگر مولفه های مزبور رعایت شود هیچ تداخلی در کارها ایجاد نخواهد شد و نیاز به مدیریت واحد فرهنگی هم نیست.
وی تاکید کرد: موازی کاری فرهنگی، هزینه های سنگینی بر نظام تحمیل می کند که باید به این موضوع هوشمندانه برخورد شود.
فعالیت های فرهنگی در گیلان رصد می شود
ایمانی افزود: هم اکنون فعالیت های فرهنگی در استان با مسئولیت اصلی استاندار و همینطور مدیریت عملیاتی معاون برنامه ریزی استانداری با هدف ارزیابی عملکرد دستگاهها براساس سند توسعه فرهنگی استان رصد می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه هنر نقش موثری در کاهش آسیب های اجتماعی دارد، اظهارداشت: هنرمتعهد به عنوان تعالی دهنده روح و روان انسان می تواند در این زمینه بسیار موثر باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان گفت: در گذشته دشمنان با سلاح های سخت افزاری برای تسخیر کشورها استفاده می کردند اما امروزه از طریق جنگ نرم و رخنه در فرهنگ و اعتقادات جوانان این نقشه شوم را دنبال می کنند.
وی ادامه داد: در حوزه جبهه جنگ نرم، دشمنان تمام توان و نیروهای خود را به میدان آورده و بنیان های فکری جوانان و خانواده ها را با استفاده از راه اندازی شبکه های ماهواره ای و اینترنتی مورد هدف قرار داده اند.
ایمانی با اشاره به اینکه از تمامی ظرفیت های استان باید برای اعتلا و ارتقای هنر نمایش استفاده کرد، افزود: خروجی کار هنرمند در هنر نمایش باید دارای پیام آموزشی در راستای کاهش آسیب های اجتماعی باشد.
توسعه فرهنگ حجاب و عفاف منوط به توسعه فرهنگی است
وی همچنین توسعه فرهنگ حجاب و عفاف را منوط به توسعه فرهنگی جامعه دانست و افزود: حجاب و عفاف از مبانی و ریشه های توسعه و تقویت سایر فضایل است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان گفت: نهادینه سازی فرهنگ حجاب و عفاف به عنوان یکی از ضرورت ها و باورهای دینی مستلزم برنامه ریزی صحیح در سه حوزه فرد، خانواده و جامعه است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه نشریات محلی نیازمند ارتقای کار کیفی هستند، یادآورشد: دانش و کارکرد رسانه ها باید در تمامی سطوح ارتقا یابد چرا که رسانه های محلی در حفظ و پایدار ساختن خرده فرهنگ ها و نیز انسجام و تقویت روحیه همبستگی نقش بسزایی دارند.
نظر شما