به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عزت الله مرتضایی بیان داشت: اینکه شب قدر در ماه مبارک رمضان واقع شده، مورد قبول همه مسلمانان است و هیچگونه شک و تردیدی در آن وجود ندارد، اما پرستش بیشتر خداوند و عدم ارتکاب معاصی از رموز مخفی بودن این شب است.
وی افزود: خداوند اجابت را در میان دعاها پنهان کرده است تا مؤمنان به همه دعاها روی آورند، همانگونه که وقت مرگ را پنهان کرده است تا مردم در همه حال پذیرای آن باشند.
مدیر گروه قرآن و حدیث مرکز نور ادامه داد: خداوند وقت قیامت و ظهور امام زمان(عج) را نیز مخفی کرده تا اهل معصیت آنها را دستاویزی برای نیل به مقاصد شوم خود قرار ندهند و در مقابل، مؤمنان در همه حال مراقبت بیشتری از خود نشان دهند، بر همین اساس شب قدر نامعین و زمان دقیق آن مشخص نشده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کلام امام علی(ع) گفت: دلیل مخفی بودن شب قدر آن است که مؤمنان شب های بیشتری را قدر بدانند و در آرزوی درک فضیلت آن به کارهای نیک و عبادت بیشتری پرداخته، از معاصی و زشتی ها دوری گزینند و در راه پرستش خداوند تلاش بیشتری نمایند.
این محقق علوم قرآنی اظهار داشت: حکمت دیگر مخفی ماندن شب قدر آن است که اگر شب خاصی معین می شد، برخی افراد بر اثر توفیق شب زنده داری و احیای آن به غرور مبتلا می شدند، اما پنهان بودن آن باعث می شود تا ملکات فاضله در مؤمنان را سختر شود و در نتیجه از برکات و فیوضات بیشتری در این شب ها بهره مند شوند.
قم - خبرگزاری مهر: یک پژوهشگر علوم قرآنی گفت: پرستش بیشتر خداوند و عدم ارتکاب معاصی از رموز مخفی بودن شب قدر است.
کد خبر 1387979
نظر شما