به گزارش خبرنگار مهر، علی صفرزاده پیش از ظهر یکشنبه در جلسه هماهنگی تولید و توزیع کیف و لوازم التحریر در آستانه بازگشایی مدارس اظهار داشت: آثار نامطلوب استفاده از اقلام مصرفی دانش آموزی مغایر با فرهنگ اسلامی نظیر کیف و لوازم التحریر منقش به تصاویر غیر اخلاقی در بلند مدت محسوس بوده و جلوگیری از آن نیازمند مشارکت و همراهی همه اقشار جامعه بالخصوص والدین دانش آموزان است.
وی آلودگی های فرهنگی را مخل نظام کسب و کار دانست و از تولیدکنندگان اینگونه محصولات خواست تا قیمت تمام شده پایین تر، طراحی و جذابیت بالاتر را در تولیدات خود لحاظ کنند.
وی با بیان این مطلب که اصناف از بهترین مبلغین آموزه های دینی در جامعه هستند، افزود: اغلب این گونه محصولات به صورت قاچاق وارد بازار شده و برخورد با این موضوع از اولویتهای این سازمان و نیازمند تعامل و کمک بیشتر دستگاه های ذی ربط نظیر اداره کل تعزیرات حکومتی، اداره نظارت بر اماکن عمومی و مدیریت بازرسی اصناف است.
رئیس سازمان بازرگانی استان تصریح کرد: در راستای برخورد با واحدهای صنفی متخلف عرضه کننده کیف و لوازم التحریر مغایر با فرهنگ اسلامی جامعه علاوه بر اسنکه کمیته ویژه ای در مدیریت بازرسی اصناف تشکیل شده، تمهیداتی جهت جلوگیری عرضه اینگونه محصولات در نمایشگاه های پاییزه نیز اندیشیده شده است.
نظر شما