به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی اسدی عصر شنبه در جلسه مشترک صنایع و معادن و منابع طبیعی کرمان با اشاره به تعامل مناسب بین این دو ارگان گفت: تاکنون همکاری جهت صدور 700 مجوز اکتشاف معدن صورت گرفته و این تعامل همچنان ادامه دارد.
اسدی ابراز داشت: بهتر است عملیات اکتشاف معادن در مناطقی که کمترین پوشش گیاهی را دارند صورت گیرد.
وی گفت: در بسیاری از کشورهای دنیا به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب جنگل را برای تولید چوب و صنایع آن گسترش می دهند اما در کشور ما این کار امکان پذیر نیست و باید منابع طبیعی با حمایت همه دستگاهها و سازمانها و مردم حفظ شود.
این مسئول تصریح کرد: به دلیل وضعیت آب و هوایی کرمان و خشکسالی های اخیر مدیریت منابع طبیعی بسیار حساس تر شده است.
رئیس سازمان صنایع و معادن کرمان نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه جلوگیری از اکتشاف معدن و پیشرفت صنعتی و معدنی کرمان به لحاظ ایجاد اشتغال به صلاح استان کرمان نیست افزود : در قانون معادن هیچ مانعی برای ورود اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط جهت اکتشاف معادن در محدوده های معین وجود ندارد.
محمد عابدی نژاد گفت: نباید عرصه را برای سرمایه گذاران تنگ کرد و بایستی راهکارهای اصلاحی در این زمینه ارائه شود.
عابدی نژاد با اشاره به اینکه عملیات اکتشاف کمترین تخریب را به همراه دارند گفت: این عملیات صرفا به منظور انجام آزمایشات و مطالعات برای ارزیابی کمیت و کیفیت ماده معدنی می باشد.
وی تصریح کرد : پس از انجام عملیات اکتشاف و محرز شدن وجود ذخیره اقتصادی پروانه بهره برداری پس از انجام مراحل قانونی صادر خواهد شد.
این مسئول با اشاره به اینکه سه درصد از حقوق دولتی از معدنکار اخذ و به حساب خزانه واریز می شود گفت: این مبلغ بابت بازسازی منطقه عملیات معدنی دریافت می شود که باید استفاده کرد.
نظر شما