۱ شهریور ۱۳۹۰، ۱۱:۴۴

توضیحات سازمان بهزیستی در مورد یک خبر

سازمان بهزیستی در ارتباط با خبر "انتقاد از دریافت حق‌الزحمه 8 هزار تومانی بازتوانی هر مددجو توسط بهزیستی"، توضیحاتی داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در توضیحات سازمان بهزیستی آمده است: کلینیکهای مددکاری اجتماعی مراکزی هستند که از سال 1381 با مجوز رسمی از سازمان بهزیستی کشور تاسیس و در راستای ارائه خدمات مددکاری اجتماعی در سطوح فردی، گروهی و جامعه ای به آحاد جامعه، توانمندسازی خدمت گیرندگان سازمان بهزیستی و ارائه خدمات مددکاری به سایر ارگانها، نهادها و سازمانها فعالیت می نمایند.

با توجه به وظایف و رسالتهای قانونی سازمان بهزیستی کشور و تاکیدات صورت گرفته جهت برون سپاری فعالیتها و به منظور اعمال حمایتهای لازم از کلینیکهای مددکاری اجتماعی، سازمان بهزیستی کشور از سال 1384 اقدام به واگذاری پرونده های خدمت گیرندگان تحت پوشش نیازمند خدمات مددکاری اجتماعی بر اساس دستورالعمل مشخص و مدون نموده است.

بر اساس اصلاحیه این دستورالعمل سازمان بهزیستی استانها و اداره بهزیستی شهرستانها مجازند حداکثر 300 پرونده مربوط به افرد و خانواده های نیازمند خدمات (به هر مددکار حداکثر 100 پرونده) بر اساس سقف اعتبارات به کلینیکهای مددکاری اجتماعی واگذار نمایند و کلینیکهای مذکور موظفند نسبت به ارائه خدمات مددکاری اجتماعی اعم از مصاحبه، بازدید منزل، پیگیری و... در راستای کاهش و حل مشکلات خانواده ها طی بازه زمانی 18 ماهه اقدام نمایند و در قبال ارائه خدمات مذکور ماهیانه تا مبلغ 80 هزار ریال بابت هر پرونده از سوی سازمان به کلینیک پرداخت می گردد.

با توجه به لزوم روز آمد نمودن تعرفه مذکور، دفتر توانمندسازی خانواده، زنان و کودکان مکاتبات و پیگیریهای لازم را از طریق سلسله مراتب و مبادی مربوطه در دست اقدام قرار داده است که در صورت تصویب، تعرفه های جدید از طریق بخشنامه های آتی اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است رقم فوق صرفا مربوط به ارائه خدمات مددکاری است و بابت توانمندسازی و بازتوانی هر پرونده مبلغ یک میلیون و پانصد هزار ریال به عنوان پاداش بازتوانی برای کلینیکهای مددکاری اجتماعی پیش بینی گردیده است که در برخی از استانها اجرا و در تعدادی دیگر به دلیل عدم تامین اعتبار، مبلغ فوق قابل پرداخت نبوده است.

با عنایت به درخواست مدیرعامل محترم کانون کلینیکهای مددکاری اجتماعی در خبرگاری مهر در خصوص واگذاری امر نظارت بر کلینیکهای مددکاری اجتماعی به کانون کلینیکهای مددکاری اجتماعی کشور اعلام می دارد نظارت امری حاکمیتی است و دفتر توانمندسازی خانواده زنان و کودکان در این خصوص به طور مستقل عمل خواهد نمود این در حالی است که نظارت صنفی از سوی آن کانون بر کلینیکهای مددکاری اجتماعی می تواند اعمال گردد. همچنین در پاسخ به اظهار نظر آن مدیر محترم مبنی بر همپوشان فعالیت مراکز تحت نظارت سازمان بهزیستی اشاره می دارد صدور مجوز 13 نوع مرکز بر اساس ماده 26 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت نشانگر تنوع وظایف فعالیتها و خدمات در سازمان بهزیستی هستند که هر یک در راستای ظایف قانونی معین و مشخص اعمال وظیفه می نماید.

کد خبر 1389436

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha