محمد حسین شفیعی ها ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان با تشریح فعالیت های انجام شده گفت: در سال 84 تعداد کانون های فعال استان 30 مورد بود که در سال گذشته این تعداد به 150 کانون افزایش یافته است.
وی افزود: در صورت تامین اعتبار بزودی تفاهم نامه ای بین دبیرخانه کانونهای مساجد کشور و استانداری قزوین برای ارتقاء سطح کیفی و کمی کانون ها امضاء خواهد شد که کار ارزشمندی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین تصریح کرد: تعداد کتابخانه های کانون های فرهنگی نیز از 15 باب در سال 85 به 120 باب در سال گذشته رسید که شامل کتابخانه های باز شبستان های مساجد نیز می شود.
این مسئول ایجاد کانون های تخصصی در استان را از دیگر رویکردهای اداره ارشاد استان ذکر کرد و افزود: ایجاد کانون های
تخصصی از دو سال پیش در استان بطور جدی آغاز شد که تاکنون 15 کانون تخصصی در تاکستان، بوئین زهرا و قزوین راه اندازی و فعال شده است.
برگزاری 9 دوره نمایشگاه قرآن و کتاب
شفیعی ها از برپایی چهار دوره نمایشگاه کتاب و پنج دوره نمایشگاه قرآنی به عنوان مهمترین کارهای فرهنگی انجام شده در سالهای گذشته یاد کرد و گفت: با توجه به تاثیرگذاری و نیز استقبال مردم از این فعالیت های فرهنگی نمایشگاه بزرگ کتاب مهرماه امسال در قزوین برگزار خواهد شد.
وی برگزاری دومین جشنواره موسیقی اصیل ایرانی، ساماندهی هنرمندان، اولین همایش هنرمندان موسیقی و برپایی اولین هفته
فرهنگ و هنر استان در برج آزادی تهران را از دیگر کارهای انجام شده در سالهای گذشته عنوان کرد.
شفیعی ها اظهارداشت: جشنواره موسیقی استان قزوین شهریور ماه امسال با حضور هنرمندان شاخص استانی برگزار خواهد شد.
جشنواره مطبوعات بستر رقابت رسانه ای
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین یادآورشد: جشنواره مطبوعات با هدف ایجاد رقابت سالم بین رسانه ها برگزار می شود که می تواند به ارتقاء سطح کیفی مطبوعات و خبرگزاریها کمک موثری کند لذا نگاه ما به سمتی است که جشنواره به عنوان یک کارگاه آموزشی مورد استفاده همه رسانه ها قرار گیرد و به حرفه ای شدن فعالان این عرصه کمک کند.
وی از برپایی جشنواره مطبوعات و خبرگزاری های استان در شهریویر ماه امسال خبر داد و تصریح کرد: با توجه به کیفی سازی آثار امیدواریم در این بخش هم از استانهای برتر کشور باشیم.
رشد 186 درصد اعتبارات کانون های فرهنگی استان
شفیعی ها توجه دولت به امور فرهنگی را بی سابقه دانست و بیان کرد: اعتبارات کانون های فرهنگی در سال 84 تنها 14 میلیون تومان بود که این رقم در سال گذشته به 313 میلیون تومان افزایش یافت که با رشد 186.8 درصدی مواجه بودیم.
این مسئول یادآورشد: با افزایش اعتبارات کانونها توانستیم همه کانونهای فرهنگی مساجد را به سیستم های کامپیوتری، دوربین های عکاسی و فیلمبرداری و خط تلفن مجهز کنیم.
نظر شما