به گزارش خبرنگارمهر، این هفته رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با هدف آگاهی و کمک به زنان و کودکان سومالی عازم سومالی شد. مقصد مریم مجتهد زاده اردوگاه "دادا" در مرکز کنیا است. این اردوگاه میزبان حدود چهار هزار نفر از مردم قحطی زده سومالی است. مشاور رئیس جمهور در امور زنان با ارسال نامه ای به «اکمل الدین احسان اغلو»، دبیر کل سازمان کنفرانس اسلامی با اشاره به موقعیت استراتژیک کشور سومالی علت اصلی نابسامانی های این کشور مسلمان را دخالتهای خارجی دانسته است.
70 درصد دخترانی که زندگی مجردی دارند ازدواج نمیکنند
مصطفی اقلیما آسیب شناس در هفته ای که گذشت در اظهار نظری اعلام کرد : حدود 70 درصد دخترانی که زندگی مجردی دارند هرگز ازدواج نخواهند کرد. بر اساس گزارشها 30 درصد از دختران در پنج استان بزرگ در خانههای مجردی زندگی میکنند.
او یکی از دلایل عمده شیوع زندگی ها مجردی را خانه های کوچک دانست و گفت: سالهاست تبلیغهایی که صورت میگیرد روی ساختن خانههای کوچک است و تمام خانههای مهر و سایر ساختمانهایی که توسط دولت و نهادهای دولتی ساخته میشود 60 - 50 متری هستند. شهرداری نیز به ساختمانهایی که زیر 60 - 50 متر ساخته شوند مالیاتهای کمتری اختصاص میداد. از این رو میتوان نقش سیاست و برنامهریزی دولتی را در زندگی مردم در خانههای کوچک مشاهده کرد.
رازهای همسرداری از زبان قرائتی
این هفته خانواده و بحث همسرداری موضوع جلسه های قرآن در تلویزیون بود. حجت الاسلام و المسلمین قرائتی در این جلسه محبت و اظهار آن در خانواده را یکی از این عوامل گرم شدن کانون خانواده دانست و گفت: حدیث داریم اگر مردی به خانمش بگوید من تو را دوست دارم این کلمه همیشه در دل زن میماند. هم آدم باید محبت داشته باشد،هم اظهار کند.
یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار در گرم شدن کانون خانواده مسأله قناعت است. به داشته چشم داشته باشیم، نه به کمبودها! بالاخره خانهمان هست دیگر، زندگی میکنیم. نه اینکه من خانه خواهرم رفتم، مبلش چنین بود، فرشش چنین بود، ماشینش چنین بود. یک مهمانی میرویم برمیگردیم زندگی به هم میخورد. چون میخواهیم مثل او باشیم.
70 درصد دادخواستهای طلاق از طرف زنان است
در هفته ای که گذشت امان الله قرایی جامعه شناس و استاد دانشگاه با بیان اینکه 70 درصد دادخواستهای طلاق از طرف زنان است، گفت: زنان در زندگی بیش از مردان در معرض مشکلات هستند.
وی ادامه داد: عواملی مانند مشکلات اقتصادی، نداشتن تفاهم، ازدواج های اجباری و ناخواسته، عدم تناسب فرهنگی و فکری، مشکلات جنسی و اعتیاد همسر از جمله علل بروز اختلاف بین زوجین است. به طور مثال زمانی که مردی نمی تواند مشکلات اقتصادی خانواده را برطرف کند، اختلاف ایجاد می شود چراکه مرد تأمین کننده اقتصاد خانواده است.
این جامعه شناس و استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه زنان بیشتر در معرض مشکلات زندگی زناشویی قرار دارند، تصریح کرد: این مشکلات بیشتر از طرف مردها است و معمولا زن ها در ضعف قرار دارند.
زنان معتاد اعتماد به نفس ندارند
واکاوی دلایلل افزایش اعتیاد در میان خانم ها همچنان ادامه داد. در همین رابطه افسانه نیکراد روانشناس خانواده نیز دسترسی آسان و پایین بودن قیمت مواد مخدر را ازعوامل افزایش اعتیاد عنوان کرده و گفته است : زنانی که توانایی خرید مواد مخدر را ندارند، تن به هر کاری میدهند
.
وی گفت: اکثر زنانی که به سمت مواد مخدر گرایش پیدا میکنند، به نوعی دچار عدم اعتماد به نفس هستند و با مصرف مواد مخدر سعی دارند این خلأ را پر کنند و به حالتی که به آنها ارزش میدهد، دست یابند البته این حس ارزش پیدا کردن در آنها، کاذب است.
هیچ ماده مخدری زنان را لاغر و زیبا نمیکند
رویا نوری پژوهشگر اعتیاد هم هشدار داده است برخی از زنان با خیال رسیدن به لاغری و زیبایی به سمت مصرف مواد مخدر صنعتی کشیده شده اند اما هیچ ماده مخدری وجود ندارد که زنان را لاغر و زیبا کند.
وی با بیان اینکه دختران جوان عمدتاً از طریق دوستانشان به کام اعتیاد کشیده میشوند، افزود: رسیدن به زیبایی، لاغری و شادابی از جمله اهدافی است که دختران جوان را به کام اعتیاد میکشاند.
نوری ادامه داد: در گذشته زنان مصرفکننده تریاک، افرادی بودند که همسرانشان نیز تریاک مصرف میکردند و به واسطه همسر خود، گرفتار دام اعتیاد میشدند اما امروزه مواد مخدر جدید یعنی محرکها به میدان آمده است و عمده مصرفکنندگان آن دختران جوان هستند که سودای لاغری و زیبایی آنها را برای مصرف این مواد فریب میدهد.
نظر شما