به گزارش خبرنگار مهر، سید جمیل احمدی صبح شنبه در جریان بازدید از مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان بانه و دیدار با مربیان این مراکز اظهار داشت: آموزش های فنی و حرفه ای در تربیت نیروی انسانی ماهر و آماده سازی نیرو برای ورود به بازار کار و اشتغالزایی نقش بسیار مهمی را بر عهده دارند.
وی یادآور شد: باید با برنامه ریزی منسجم و منظم اهداف کلان و استراتژی های مهارت آموزی با رویکرد جدید، اشاعه و نهادینه سازی شود و این فرهنگ کسب و کار مبتنی بر دانش، مهارت و فناوری، تخصص و کارآفرینی با رویکرد توجه ارزشهای اسلامی و اخلاق حرفه ای است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان خطاب به مربیان عرصه مهارت آموزی گفت: مربیگری شریف ترین و با ارزش ترین شغل است، چرا که فرد مربی با در اختیار قرار دادن تجربیات و اندوخته های ارزنده خود عرصه را برای ورود به بازار کار جوانان و اشتغالزایی در منطقه فراهم می کند و در این راستا موجب افزایش کارایی و ارتقاء سطح مهارت و توانایی جوانان می شود.
احمدی با اشاره به لزوم ارتقاء سطح آموزش های ارائه شده در این بخش گفت: مربیان باید با تمام توان و انرژی و کسب تجربیات فنون مهارتی به روز و مطابق با تکنولوژی های جهانی در ارائه آموزش های فنی و حرفه ای و ترویج و اشاعه فرهنگ مهارت آموزی تلاش و کوشش کنند.
مدیر کل اموزش فنی و حرفه ای کردستان در ادامه ضمن دیدار با فرماندار شهرستان بانه گفت : پیشرفت و توسعه پایدار در گرو چگونگی شکل گیری منابع و سرمایی انسانی کارآمد در جامعه است که اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان با داشتن پرسنلی توانمند، با انگیزه، پویا و متعهد از این نعمت ارزشمند برخوردار است.
فرماندار بانه نیز در این دیدار گفت: با توجه به مرزی بودن شهرستان بانه، جوانان عزیز این منطقه باید بیشتر به کسب مهارت های آموزش فنی و حرفه ای روی بیاورند چرا که مهارت آموزی و کسب مهارت ماندگار خواهد بود و فرد توانمند همیشه با افق روشن آینده را برای کسب و کار و امرار معاش خود ترسیم می کند.
منصوری در ادامه گفت: فرمانداری شهرستان بانه آمادگی لازم را برای حمایت از برنامه های فنی و حرفه ای را دارد.
نظر شما