اکبر قاسمزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان افزود: این میزان در پنج ماهه اول، 113 درصد تحقق یافته است که بیانگر رشد 13 درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته است.
قاسم زاده با اشاره به اینکه دولتها جهت اعمال حاکمیت و ایجاد امنیت، نیازمند درآمد هستند، افزود: این درآمد از دو طریق تأمین میشود که یکی مربوط به منابع زیرزمینی است و دیگری منابع مالیاتی را شامل میشود.
وی با تأکید بر اینکه میزان تشخیص بیماری اقتصادی را با میزان مالیات میسنجند ادامه داد: کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه، بیش از 90 درصد هزینههای جاری خود را از طریق مالیات تأمین میکنند که این رقم در ایران بین 40 تا 45 درصد است.
قاسم زاده سهم وصولی استان از مالیاتهای مستقیم در پنج ماهه اول سالجاری را 86 درصد اعلام کرد و گفت: عمدهترین درآمد مالیاتی استان مربوط به شرکتهای خصوصی است که 51 درصد از این سهم را در پنج ماهه اول امسال به خود اختصاص دادهاند همچنین از کل وصولیهای کشور، 75 درصد مربوط به تهران است که سهم استان زنجان در این زمینه 6 دهم درصد است.
مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان افزود: میزان استرداد مالیاتی استان در سال گذشته در حدود 43 میلیارد ریال بود که از این میزان، 34 میلیارد ریال مربوط به مالیاتهای مستقیم و 9 میلیارد ریال نیز مربوط به مالیاتهای غیرمستقیم بوده است که این میزان استرداد در 5 پنج ماهه اول امسال 12 میلیارد ریال بوده است.
قاسم زاده ادامه داد: سال گذشته مبلغ 45 میلیارد ریال مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداریها واریز شد که 9 میلیارد ریال مربوط به شهرداری زنجان برای توسعه عمرانشهری بوده است. همچنین در پنج ماهه اول امسال این میزان 70 میلیارد ریال میباشد که 30 درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد داشته است.
وی با یادآوری اینکه عوارض وصولی از ابتدای امسال بین دهیاریها و شهرداریها توزیع میشود افزود: در پنج ماهه اول امسال 64 هزار و 500 فقره اظهارنامه مالیاتی وصول شده است که 75 درصد آن به صورت دستی و مابقی به صورت الکترونیکی بوده است.
نظر شما