به گزارش خبرنگار مهر، عباس شیر محمدی صبح شنبه در نشست مشترک با مدیر و روسای ادارات مدیریت طراحی و بهسازی محیط شهری شهرداری مشهد با اشاره به اینکه در مدیریت شهری هیچ برنامه مدونی جهت نصب تابلوها وجود ندارد، تصریح کرد: تنظیم طرح جامعی در خصوص حذف تابلوهای هتلها و ساختمان های شاخص باید در دستور کار قرار گیرد.
وی ادامه داد: میتوان جهت زیبا شدن سیما و منظر شهری، علامتهای مخصوصی را در رابطه با نوع کاربری یا نام موسسه جایگزین تابلوها کرد.
وی با بیان اینکه نمای یک ساختمان، تنها مربوط به مالک و ساکنان آن نیست، افزود: شهرسازی و معماری بدون ارتباط با فرهنگ نیست و مسئولان شهری باید به این موضوع توجه کنند که نمای هر ساختمان تصویری ماندگار بر روان عموم شهروندان دارد.
شیر محمدی اظهار داشت: شهرداری می تواند با بهره بردن از تعرفههای تشویقی، جهت ساماندهی ساخت و سازها شناسنامههایی برای ساختمانهای در حال ساخت تهیه کنند و با اعمال نظارت صحیح و قانونی جهت لازم الاجرا بودن طرح های مصوب، بهبود سیمای شهر را رقم بزند.
وی افزود: ستاد بهساز باید با تدوین ضوابط و آیین نامههای مخصوص استاندارد سازی پیادهروها به صورت مدیریتی عمل کند و قبل از اتمام پروژه ساختمانی وارد فاز نظارت شود؛ بر این اساس در صدور پروانه پایان کار دو مبحث استاندارد سازی پیادهرو و نما باید در امور کاری مدیریت طراحی و بهسازی محیط شهری مد نظر قرار گیرد.
حسین برلیانی مدیر طراحی و بهسازی محیط شهری نیز در این جلسه گفت: مذاکراتی با نهاد مطالعات در جهت مرتفع سازی آسیبهای موجود صورت گرفته است.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه بین شهرداری و نظام پزشکی، افزود: استاندارد سازی تابلوهای پزشکان در قالب فیزیکی، ساختاری و محتوایی مورد بررسی قرار گرفته است که ضوابط آن به مناطق ابلاغ شده است.
همچنین برای رضایت بیشتر شهروندان و زیباسازی شهر مشهد به عنوان پایتخت معنوی ایران، ساماندهی مبادی ورودی، آنتنهای مخابراتی، تابلوهای اصناف و وکلا نیز در دست اقدام و پیگیری است.
نظر شما