۱۴ شهریور ۱۳۹۰، ۸:۴۲

آرین مولر:

زندگی آینده مردم شهرها باید در تدوین سند توسعه شهری لحاظ شود

زندگی آینده مردم شهرها باید در تدوین سند توسعه شهری لحاظ شود

قزوین - خبرگزاری مهر: مدیر مرکز BLP سازمان اسکان بشر ملل متحد گفت: با تدوین برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت در سند 21 محلی نیازهای مردم برای زندگی مناسب شهری در آینده پیش بینی و تامین خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر در جلسه تقدیم سند 21 محلی قزوین که شامگاه یکشنبه با حضور نصرتی شهردار قزوین، محمدزاده رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان، اعضای شورای شهر، مدیران دستگاههای اجرایی ذیربط و پوروزیری مدیر منطقه ای بخش BLP سازمان اسکان بشر ملل متحد در محل شهرداری قزوین برگزار شد خانم آرین مولر با اشاره به زیبائیهای شهر تاریخی قزوین اظهارداشت: در تدوین سند 21 محلی قزوین که زمان زیادی برای آن گذاشته شده نیازهای یک زندگی مناسب شهری با تشکیل کمیته هایی از دولت محلی دیده شده و اهداف بلند مدت و کوتاه مدتی برای آن تعریف شده است.
 
وی گفت: ایده آل ما این است که آنچه در سند دیده شده با شرایط زیست مردم هماهنگ باشد و شرایط ایده آل نسل آینده را تامین کند.
 
مولر تصریح کرد: تصمیمات مسئولان و مدیران شهری امروز نباید به گونه ای باشد که بازخورد منفی داشته باشد بلکه باید زندگی بی دغدغه مردم در شهرها را فراهم کند.
 
وی قزوین را از جمله شهرهای زیبا دانست و یادآورشد: بسیار خوشحالم که این شهر زیبای تاریخی توانسته گام ارزشمندی در ارائه یک الگوی موفق شهری بردارد و در صورت اجرای موفق این سند می تواند الگوی سایر شهرهای جهان شود.
 
مدیرمرکز BLP سازمان اسکان بشر ملل متحد گفت: سند دستور کار محلی 21 قزوین موجب خواهد شد تا گردشگران بیشتری به این شهر جذب شوند و صنعت توریسم در این منطقه رونق گیرد.
 
مولر اظهار داشت: یکی از ایرادهای شهرهای بزرگ این است که فاصله مردم از یکدیگر زیاد است و این سند می تواند در کاهش فاصله مردم و تقویت روابط انسانی هم موثر باشد.
 
در ادامه این جلسه آرین مولر سند تدوین شده توسعه کار 21 محلی قزوین را که در دو مجلد تهیه شده است را به مسعود نصرتی شهردار قزوین اهدا کرد.
کد خبر 1399387

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha