به گزارش خبرنگار مهر، عبدالجبار رفاعی غروب یکشنبه در جلسه بررسی مشکلات طلاب عراقی جامعة المصطفی العالمیه اضافه کرد: یکی از بزرگترین مشکلات طلاب عراقی که در جامعة المصطفی العالمیه تحصیل میکنند این است که مدارک علمی آنان در عراق معادل سازی مناسبی ندارد.
وی افزود: بسیاری از طلاب هستند که در ایران سالها حضور داشته و به عنوان مدرس مشغول تدریس و تحصیل هستند و مدارک دکتری دارند اما بعد از ورود به عراق مدارک پایین تری به آنان تعلق میگیرد.
وی با بیان اینکه خودش فارغ التحصیل ایران است اظهارداشت: یکی از ویژگیهای بارز جامعة المصطفی العالمیه این است که آموزشهای دوگانه علمی و اخلاقی را به دانش پژوهان ارائه میکند.
سفیرعراق در ایران در ادامه با اشاره به وضعیت شیعیان در عراق اظهارداشت: شیعیان در عراق بیش از ۶۰ درصد جمعیت را تشکیل میدهند و در دوره عثمانی نیز با اینکه بیشتر جمعیت را تشکیل میدادند نمایندهای در پارلمان نداشتند.
وی اضافه کرد: بعد از تاسیس عراق نیز این وضعیت ادامه داشت و در دورهای وزارت معارف عراق در اختیار فردی بود که از تشیع عقده داشت و شیعیان ورودی به دولت نداشتند و حتی در مدارس عراق نیز نامی از شیعه برده نمیشد.
الرفاعی با ابزار خرسندی از انتخاب الادیبی به وزارت آموزش عالی عراق تصریح کرد: وی یکی از نویسندگان و محققان بزرگ عراقی است که همواره دانش خود را متناسب با نیازهای روز افزایش داده است.
وی اظهارداشت: ایشان از استادان بزرگ در کربلا هستند که در ایران سعی زیادی برای ایجاد مدارس ویژه عراقیها داشتهاند و عموی وی از موسسان حزب الدعوه است و وجود وی در این سمت فرصت مناسبی برای تغییرات در آموزش عالی عراق است.
الرفاعی با اشاره به مقابله استعمارگران با عراق بیان داشت: از سال ۲۰۰۳ استکبار و برخی رژیم های جهانی با عراق بدرفتاری میکنند و سعی آنان این است که فضای سیاسی و اجتماعی عراق را در اختیار بگیرند.
قم - خبرگزاری مهر: سفیر عراق در ایران بر لزوم استفاده از ظرفیتهای جامعة المصطفی العالمیه برای پرکردن خلاءهای علمی و معنوی در عراق تاکیدکرد.
کد خبر 1399625
نظر شما