احمد کارخانه در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بی توجهی به استعدادهای خاص دانشگاه خود به توانمندی دانشجویان همان دانشگاه در نشریات دانشجویی مشهود است.
وی عنوان کرد: امسال نسبت به دوره های قبل تعداد آثار قابل توجهی ارایه شد و به خصوص در بخش مقالات آثار بسیار زیادی ارایه شد که از لحاظ کیفیت برخی درحد نشریات سراسری بود.
کارخانه با بیان اینکه موضوعات مختلف مقاله به جشنواره ارسال شده بود اظهار داشت: بین رتبه های یک تا 20 رقابت بسیار فشرده بود و مقاله های عمقی با محتوای عمیق در علوم انسانی که توسط دانشجویان نوشته شده بود از کیفیت مناسب برخوردار بود.
این داور با سابقه در ادامه افزود: آثار ارسالی توسط دانشجوسان علوم پزشکی نشانگر خلاقیت و ابتکار فوق العاده دانشجویان است که می توانند آثار ارزشمندی را در حوزه هنر و ادبیات و علوم اجتماعی بیافرینند.
وی وظایف نشریات دانشجویی را زنده کردن و احیای استعدادهای نهفته دانشجویان در حوزه غیر پزشکی ذکر کرد و گفت: به نظر می رسد این رسالت تا حدودی انجام شده است.
کارخانه افزود: برخی مقالات منتشر شده در نشریات دانشجویی قابلیت انتشار در نشریات سراسری را دارند که باید نویسندگان این مقاله ها برای درج در نشریات سراسر تلاش خود را بیشتر کنند.
این داور شاخص های امتیازبندی آثار ارسالی را در بخش مقالات 10 شاخص در خصوص هر اثر عنوان کرد و آثار نهایی با این شاخص ها معرفی شده اند.
نظر شما