حمیدرضا یاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از این تعداد هزار و 800 شرکت تعاونی در بخشهای مختلف دارای عملکرد مثبت هستند.
وی با بیان اینکه تعداد 60 تعاونی مشکل دار در استان وجود شناسایی شده است، عنوان کرد: با نظارت دقیق بر عملکرد این تعداد از تعاونیها در آینده نزدیک مشکل آنها رفع خواهد شد.
مدیرکل تعاون استان همدان با اشاره به موفقیتهای کسب شده توسط شرکتهای تعاونی در استان همدان اظهار داشت: از 17 گرایش تعاونیهای موجود در کشور، تعاونی مسکن مهر اسدآباد و تعاونی مصرف آموزشگاهی شهید تیموری به عنوان تعاونی برتر ملی معرفی شدهاند.
یاری با اشاره به اینکه رئیس جمهور از تعاونی های برتر تقدیر خواهد کرد، گفت: شرکت کشت و صنعت آناهیتا از نهاوند و شرکت تعاونی خوراک آفرین به دلیل تداوم برتری در سالهای مختلف، انتخاب و از سوی وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی با اهدای لوح تقدیر خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه تعاونیها سازمانهایی خودگردان و خودیار هستند که توسط خود اعضا کنترل میشوند، گفت: در تعاونی ها سرمایه توسط اعضای آن تأمین می شود.
یاری تاکید کرد: همکاری و مشارکت شرکتهای تعاونی علاوه بر تقویت نهضت تعاون، پایداری و استقرار شرکتهای تعاونی را محقق میسازد.
وی با بیان اینکه تعاونیها با تصویب سیاستها توسط خود اعضا برای توسعه پایدار جوامع فعالیت میکنند، اظاهر داشت: تعهد ادارات تعاون در ایجاد اشتغال پایدار در گرو سرمایه گذاری مناسب است به طوری که مشارکت اعضای شرکتهای تعاونی با هم برای اجرای کامل طرح الزامی است.
یاری با اشاره به اینکه در برنامه پنجم توسعه سهم تعاون در اقتصاد کشور 25 درصد است، ابراز امیدوراری کرد با مشارکت شرکتهای تعاونی این خواسته محقق شود.
نظر شما