به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی قانعی بعدازظهر سهشنبه در افتتاحیه دوازدهمین کنگره ملی-بینالمللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی ایران افزود: سازمان تجارت جهانی در زمانی خواستار عضویت کشور هند شد زیرا مسئولان هندی با کپی کردن داروهای تولید شده در این سازمان شکست بزرگی برای آنها ایجاد کردند.
وی ادامه داد: روزی میرسد که ایران با دستیابی به دانش بیوتکنیک با احترام به سازمان تجارت جهانی دعوت میشود.
قانعی تولید داروی فاکتور 8 در کشور را رسیدن به قله اورست بیوتکنولوژی نامید و اضافه کرد: طی 10 سال گذشته برای خرید فاکتور 8 و وارد کردن آن به کشور نزدیک به 700 میلیارد تومان هزینه شد .این در حالی است به دنبال تولید این دارو در کشور، از سال گذشته قیمت فاکتور 8 یک سوم شد.
وی ادامه داد: لازم است که تولیدات علمی را در سطح دانشگاه علوم پزشکی به ازای هر عضو هیئت علمی افزایش دهیم و بهرهوری را در این حوزه ارتقا دهیم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: باتوجه به اینکه تمام استادان پزشکی تولید کننده علم نیستند رنکینگ پزشکی ایران در زمینه تولید علم پایین است.
وی اظهار داشت: در صورتی که اعضای هیئت علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور تولید علم نکنند دستورالعملهای جدیدی برای آنها در نظر گرفته ایم و به طور جدی برای اجرایی کردن آن ایستاده ایم.
قانعی که تولید علم پزشکی در کشور را به سرعت در حال پیشرفت دانست، گفت: شتاب علمی در ایران باید تغییر کند و همه باید به منظور جهاد علمی به میدان بیایند.
نظر شما