به گزارش خبرگزاری مهر، در حالی که اقدامات سرکوبگرانه و خشونت آمیز رژیم آل خلیفه ادامه دارد، مبارزان بحرینی از برخورد دوگانه غربی ها به ویژه انگلیسی ها و آمریکایی ها با انقلاب مسالمت آمیز مردم بحرین انتقاد کردند.
افشای جنایات ضد بشری آل خلیفه با همدستی آمریکا؛ استفاده از بمبهای شبیه ناپالم علیه بحرینیها
کریم محروس یک فعال سیاسی بحرینی با اشاره به استفاده از بمبهای شبیه ناپالم علیه تظاهرکنندگان بحرینی تاکید کرد آمریکا و دیگر کشورهای غربی این بمبهای حاوی گازهای ممنوعه را در اختیار رژیم آل خلیفه قرار داده اند.
کریم محروس در گفتگو با العالم اظهار داشت : خطرناک ترین این بمب ها، بمب هایی است که بحرینی ها از آن به عنوان پودر زرد یاد می کنند.
وی تصریح کرد: این بمبها حاوی ماده ای شبیه ماده موجود در بمب ممنوعه ناپالم است. با این تفاوت که در آن بنزین و برخی مواد دیگر وجود ندارد.
محروس اظهار داشت: این بمبها بسیار خطرناک هستند. زیرا در آنها مواد آتش زایی وجود دارد که به مدت 12 ساعت به سوختن ادامه می دهد. همچنین آثار آن چندین ساعت بر روی انسان باقی می ماند.
این فعال بحرینی افزود: آمریکا و انگلیس منبع اصلی واردات این بمبها به بحرین هستند. همچنین برزیل نیز برخی مواد خطرناک را به بحرین صادر می کند که بر روی دستگاههای تنفسی و عصبی انسان تأثیر مخربی دارد و باعث ابتلای افراد به بیماری های مزمن می شود.
محروس خاطرنشان کرد: آمریکا نه تنها این بمبهای خطرناک بلکه دیگر انواع سلاح ها را نیز در اختیار رژیم آل خلیفه قرار می دهد بلکه در ترسیم سیاست امنیتی رژیم آل خلیفه برای مقابله با تظاهرات مسالمت آمیز مردم نقش موثری دارد.
ناپالم بمبی است آتشزا که آن را می توان با درنظر گرفتن محتویات امروزه اش جنگافزار شیمیایی نامید.
ناپالم عموما متشکل است از بنزین یا نفت است، به علاوه مواد افزودنی که به این مایعات سوزنده خاصیت ژلاتینی و چسبندگی میدهند.
این مواد "آرام سوز" و چسبنده، بدنه اجسام (یا انسان) را به تدریج و به طرز فجیعی میسوزانند. چند قطره از مایع بمب ناپالم کافی است تا جسمی در ابعاد تقریبا دو متر مکعب را بتوان نابود کرد.
مواد ناپالم "هیدروفوب" (ضد آب) هستند و آتش ناپالم را نمیتوان به راحتی با آب خاموش کرد. ناپالم قادر است بدون تماس مستقیم نیز با حرارتی بین 800 تا 1200 درجه سانتی گراد اجسام را نابود کند.
محروس فعال سیاسی بحرینی در ادامه درباره به بن بست رسیدن گفتگوها با رژیم آل خیلفه گفت: جریان مردمی از آغاز از هرگونه ورود به گفتگوهای بیهوده با رژیم خودداری کرد و با مخالفت مطلق با مذاکره و میانجیگری های مطرح شده برای گفتگوها از مخالفان دولت و گروه های سیاسی در این زمینه پیشی گرفت.
محروس اظهار داشت: ملت بحرین در زمینه تلاش برای سرنگونی رژیم دیکتاتوری آل خلیفه دستاوردهای خوبی داشته است و امکان ندارد که از جایگاه کنونی خود عقب نشینی کند.
انتقاد از برخورد دوگانه غرب با انقلاب مردم بحرین
سعید شهابی یکی از رهبران جنبش احرار بحرین از آمریکا و انگلیس به علت ارسال کمکهای تسلیحاتی به رژیم آلخلیفه به جای حمایت از درخواستهای مردمی برای ایجاد اصلاحات و برقراری نظام دموکراتیک در کشور انتقاد کرد.
وی تاکید کرد: این اقدام غرب مصداق فرصت طلبی و دوگانگی در معیارهاست و نشان میدهد که این نظام ها به سادهترین اصول اخلاقی و انسانی پایبند نیستند.
سعید شهابی در ادامه گفتگو با العالم اظهار داشت : تصاویری که از شبکه العالم پخش شد ثابت می کند که رژیم بحرین در زمان اعتراضات مردمی اخیر از گلوله های گاز اشک آور آمریکایی استفاده کرده که نه تنها عادی نیستند، بلکه می توان آنها را جزو سلاح های شیمیایی دانست که گازهای سمی تولید می کنند و منجر به مرگ یا آسیب رساندن به افراد می شود.
وی افزود: درحالی که انتظار می رفت آمریکا و انگلیس از خواسته های مردم بحرین مبنی بر انجام اصلاحات و ایجاد نظام دموکراتیک در کشور حمایت کنند همچنان به ارائه کمکهای نظامی به این رژیم سرکوبگر ادامه می دهد.
شهابی مواضع آمریکا و انگلیس درحمایت از رژیم آل خلیفه را فرصت طلبی و رفتار دوگانه دانست و گفت: این رفتار نشان دهنده پایبند نبودن سران این کشورها به ساده ترین اصول اخلاقی و انسانی است.
وی درباره گزینه مذاکره و گفتوگو با رژیم آل خلیفه اظهار داشت : همه احتمالات گفتگو با رژیم به بن بست رسیده است، زیرا رژیم هیچ گونه مذاکره ای را نمی پذیرد و هرگز حاضر نیست از مواضع خود کوتاه بیاید یا در کشور اصلاحات به وجود بیاورد.
در نتیجه در مقابل این حقایق و ادامه کشتار شهروندان، تخریب مساجد و توهین به مقدسات هیچ راهی برای مذاکره با رژیم باقی نمی ماند و امروزه مردم بحرین به طور پیوسته شعار سرنگونی نظام را سر می دهند.
شهابی درباره محاکمه شیخ محمد علی محفوظ دبیرکل جمعیت عمل اسلامی گفت: این محاکمه نشان می دهد که رژیم از محاکمه هیچ فرد آزاده ای در کشور ابایی ندارد و رابطه آن با مردم کشور کاملا قطع شده است.
شهابی افزود: انقلاب مردمی بحرین درابتدا با هدف ایجاد اصلاحات در نظام کشورآغاز شد و امروزه به مرحله مطالبه سرنگونی نظام رسیده است. آل خلیفه باید در مقابل این اعتراضات حداقل یک گام را در راستای تحقق اصلاحات عملی بردارد اما متأسفانه در این زمینه هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
اعتصاب غذای کودکان بحرینی در اعتراض به آل خلیفه
خبر دیگر اینکه روزنامه الوطن الجزایر اعلام کرد کودکان بحرینی دراعتراض به سیاستهای سرکوبگرانه رژیم آل خلیفه علیه مردم به خصوص حمله به دوستان خود، اعتصاب غذا کردند.
کودکان بحرینی به دنبال اعتصاب غذای دو کودک بحرینی برای اعلام همبستگی با پدران خود که از چند ماه پیش در زندان های رژیم آل خلیفه دربازداشت به سر می برند ، در تجمعی خودجوش با زندانیانی که از 6 روز قبل اعتصاب غذا کرده اند ، اعلام همبستگی کردند.
این اعلام همبستگی با استقبال شمار زیادی از مردم بحرین روبرو شد و جمعیت زیادی با سن و سال مختلف به تجمع کنندگان پیوستند.
در خارج از بحرین نیز تجمعاتی درعربستان و کویت برای اعلام همبستگی با پزشکان زندانی در زندانهای آل خلیفه برگزار شد.
براساس بیانیه گروه "صدای انقلاب"، تعداد اعتصاب کنندگا،ن73 نفر بود که 16 نفر آنان را کودکان تشکیل می دانند و کم سن و سال ترین آنان یک کودک 8 ساله بوده است.
خواسته اصلی تحصن کنندگان، آزادی فوری همه پزشکان و کارکنان بخش پزشکی و شخصیتهای سیاسی و نجات آنان از وضعیت وخیم زندانهای آل خلیفه است.
دراین حال، منابع بیمارستانی از وخامت حال پزشکان بحرینی که از حدود یک هفته پیش در زندانهای آل خلیفه اعتصاب غذا کرده اند ، خبر دادند.
همچنین یک پزشک بحرینی در گفتگو با الجزیره از وخیم شدن وضعیت پزشکانی که دست به اعتصاب غذا زده اند، خبر داد و گفت : برخی از آنان قادر به حرکت نیستند.
این پزشک که از اعضای تیم پزشکی است و دربازداشت نیروهای آل خلیفه بوده و با ضمانت محل کارش آزاد شده است ، افزود: در میان پزشکانی که اعتصاب غذا کرده اند، 9 نفر از پزشکان متخصص بحرین هستند که به ادامه اعتصاب
تا رسیدن به خواسته های عادلانه و قانونی خود اصرار دارند.
پزشک دیگری دراین باره گفت که همسرش در زندانهای رژیم آل خلیفه مورد شکنجه قرار گرفته است و از برخی از پزشکان به زور اعتراف گرفته شده است.
وی افزود: پزشکان زندانی از دیدار با وکلای خود به مدت 5 ماه محروم بودند و پس از چهار ماه بازداشت توانستند که با خانواده هایشان ملاقات کنند.
قرار است که این پزشکان هفتم ماه جاری(روز چهارشنبه) در دادگاه نظامی محاکمه شوند.
تیم پزشکی زندانی در داخل زندانهای آل خلیفه نیز در بیانیه ای اعلام کرد مسئولان بحرینی با توسل به زور از اعضای این گروه اعتراف گرفتند و نقش مهم و انسانی پزشکان و پرسنل پزشکی را در درمان زخمی ها و آسیب دیدگان حوادث اخیر نادیده گرفتند.
نظر شما