به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدعلی محققی در مراسم افتتاحیه بیست و پنجمین آزمون دانشنامه فوق تخصصی، توجه به راهبردهای نقشه و پیوست هایی از جمله نقشه سلامت کشور، برنامه توسعه پنج ساله و سند چشم انداز را ضروری دانست و گفت: همه رشته های علمی هر 5 سال یکبار باید بازنگری شوند زیرا علاوه بر قوانین موجود، ماموریت کنونی کشور ایجاب می کند مدام عملکرد خود را ارزیابی کنیم.
وی "جهاد علمی" را توصیه مقام معظم رهبری برای سرآمد شدن در دنیا و کسب مرجعیت علمی در عرصه بین المللی دانست و افزود: درخشندگی علمی ایرانیان در قرون گذشته نشان می دهد رسیدن به این هدف متعالی دور از دسترس یا یک خیال واهی نیست.
محققی یادآور شد: امروز ما میراث دار همان تمدن هستیم ولی برای رسیدن به رتبه گذشته با توجه به سرعت بالای تولید و پیشرفت علم در جهان تنها با تلاش به جایی نمی رسیم، بلکه باید به فکر "جهاد علمی" باشیم.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به موفقیت استادان از جمله دکتر ملک زاده در کسب رتبه های برتر علمی در دنیا، اظهار داشت: تقریبا همه رشته های فوق تخصصی در جمهوری اسلامی ایران و 33 سال گذشته به وجود آمده اند.
وی نقشه جامع علمی کشور را دارای 80 موضوع مهم و کلان برشمرد و خاطرنشان کرد: موضوع تحول پزشکی در کشور هم اکنون در مرحله عملیاتی شدن قرار دارد و در این فضای تحولی، استادان و اعضای هیئت علمی وظایف سنگینی بر عهده دارند.
به گزارش مهر، مراسم افتتاحیه بیست و پنجمین آزمون دانشنامه فوق تخصصی رشته های پزشکی و پنجاه و هشتمین آزمون دانشنامه تخصصی شامل ورود هیئت ممتحنه و هیئت طراحی سئوال است که روز گذشته در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شده است آزمون های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی روز پنجشنبه 24 شهریور ماه برگزار می شود.
نظر شما