به گزارش خبرگزاری مهر، حامد علی مبارکی ظهر دوشنبه در جلسه برنامه ریزی تسهیلات قرض الحسنه اختصاص یافته به سیستان و بلوچستان اظهار داشت: امروزه کسب و کارهای خانگی به عنوان راهکارهای مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد در سراسر جهان محسوب می شوند و قابلیت انجام این نوع کسب و کار در منزل سبب ایجاد مزایای بسیاری برای شاغلان آنان می شود.
وی گفت: از جمله این مزایا می توان به ایجاد توازن بین مسئولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان، حذف هزینه های مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه و ایاب و ذهاب، استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده و ایجاد زمینه های کار خانوادگی، امکان استفاده تجارب از طریق آموزش غیررسمی به شیوه استاد - شاگردی بین اعضای خانواده و... اشاره کرد.
وی افزود: با در نظر گرفتن این واقعیت و ظرفیت های نهفته در زمینه های مختلف که پتانسیل بالقوه خاصی برای ایجاد اشتغال و توسعه صادرات دارد باید نهایت برنامه ریزی به منظور توسعه مشاغل خانگی در دستور کار باشد.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان بیان داشت: مدیران باید در راستای چنین نگاهی از سوی دولت در زمینه بهره بری هر چه بهتر مردم این استان از این طرح تلاش کنند.
وی گفت: اگر تمامی خدمات را به بخش های مختلف از جمله روستاها برده و مردم درآمدی برای استفاده از آن نداشته باشند، بی فایده خواهد بود.
وی افزود: باید با برنامه ریزی دقیق و جامع ظرفیت های هر شهرستان به منظور توسعه مشاغل خانگی شناسایی و در راستای احیای آن با توجه به تسهیلات ارزنده ای که دولت در اختیار استان قرار داده تلاش شود.
مبارکی اظهار داشت: دولت امسال 230 میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه مشاغل خانگی در استان در نظر گرفته که دستگاه ها باید برای جذب آن اقدام کنند.
وی گفت: مطابق برنامه ریزی ها، به هر فرد متقاضی بین 30 تا 50 میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی اعطا می شود که مسئولان باید با الگو برداری از اقدام های ارزنده کمیته امداد امام خمینی (ره) زمینه را برای عموم فراهم کنند.
وی افزود: با نگاهی به خدمات ارزنده دولت می بینیم که اکنون هزاران میلیارد تومان طرح در استان در دست اجرا یا به بهره برداری رسیده است.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان بیان داشت: این نوع نگاه باید در مدیران ما برای گرفتن حق مردم این استان موثر باشد و سهم خواهی از اعتبارهای ملی را دو چندان کند.
وی گفت: پیگیری حق و حقوق تنها با مکاتبه امکان پذیر نیست و مدیران باید برای گرفتن حق مدیران چندین بار به مدیران کشوری خود مراجعه کنند.
وی از بانک ها خواست تا از مقاومت در برابر ارایه تسهیلات اشتغالزا و قرض الحسنه به مردم خودداری کنند.
وی افزود: همچنین دولت در دور سوم سفرهای استانی خود، 600 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه را به استان اختصاص داد که باید طی سال های 90 و 91 جذب شود.
مبارکی اظهار داشت: این طرح ها باید در سه بخش طرح های کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی، طرح های اشتغالزایی و مسکن ایثارگران و تسهیلات قرض الحسنه ضروری جذب شوند.
نظر شما