به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی موحدنیا پیش از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران در تشریح اقدامات انجام گرفته برای مدیریت پسماندهای شهری در استان اظهار داشت: برای ساماندهی این مقدار از زباله برنامهریزیهای لازم برای بازیافت در قالب هفت منطقه انجام گرفته و مطالعات جامع پسماندها شامل روستاهای نزدیک به شهرها نیز می شود که در حال انجام است.
موحدنیا افزود: این مناطق شامل شهرهای شبستر، مرند، مراغه، بناب، سراب، اهر و میانه است که البته تبریز را نیز باید به آنها افزود.
وی تصریح کرد: با پایان کار مطالعاتی برخی از این مناطق سازمان پسماند برای ایجاد کارخانه کمپوست یا دفن بهداشتی زبالهها ایجاد شده اما بیشترین تلاشها برای تفکیک زباله از مبدا است که در تبریز باید در سال 90 و در سایر شهرها تا پایان سال 92 اجرایی شود.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری در ادامه با اشاره به ساماندهی ایستگاههای آتشنشانی استان گفت: در این راستا با رساندن این ایستگاهها از 43 مورد در سال 86 به 65 ایستگاه در سال 90 به میزان استاندارد نزدیک شدهایم.
به گفته وی، در حال حاضر در برخی از شهرها تعداد ایستگاههای آتشنشانی بالاتر از میانگین استاندارد بوده که یک ایستگاه برای 50 هزار نفر است.
موحدنیا افزایش ضریب ایمنی ساختمانها همچنین آموزش شهروندان برای کاهش سوانح در منازل را از اقدامات مدیریت امور شهری و شوراهای استانداری عنوان کرد که با جدیت در حال پیگیری است.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری آموزش کارکنان آتشنشانی و افزایش امکانات امدادرسانی را از برنامههای روزانه شهرداریها در کاهش سوانح ناشی از وقوع در منازل عنوان کرد.
نظر شما