به گزارش خبرنگار مهر، محمود فاضل در جمع پزشکان این شهرستان که در معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد با انتقاد از نحوه بیمه در کشور اظهار داشت: به دنبال آن هستیم تا ارتباط مالی بین پزشک و بیمار را به حداقل برسانیم.
وی با اشاره به اینکه اقتصاد سلامت در حال حاضر بزرگترین دغدغه مسئولین در کشور است، گفت: متاسفانه بیمارها مطالبات پزشکان را با تاخیر زیادی پرداخت می کنند و این در حالیست که در سایر کشورها بیمه به عنوان یک صنعت و پشتوانه، هزینه های درمانی را پیش پرداخت می کند.
دبیر شورای هماهنگی سازمان های نظام پزشکی خراسان رضوی تاکید کرد: حضور فیزیکی و فکری پزشکان و به دنبال ایده های نو بودن راهکار حل مشکلات پزشکان است.
فاضل با اشاره به سلب اختیار نظام پزشکی در تعیین هزینه های درمان و ممنوعیت همزمان پزشکان برای کار در دو بخش خصوصی و دولتی گفت: متاسفانه ما نتوانستیم مجلس را در این مورد متقاعد کنیم و این قوانین تصویب شد اما باید از سایر اختیارات نظام پزشکی استفاده کنیم تا بتوانیم این قوانین را بعد از پایان دوره پنج ساله برگردانیم چرا که در همه جای دنیا مرسوم است، امور هر صنفی در دست خود آن صنف باشد.
وی ادامه داد: امسال تعرفه های پزشکی با تاخیر اعلام شد اما خوشبختانه بر پایه تعرفه های سال گذشته که توسط سازمان نظام پزشکی معین کرده بود، تعرفه ها اعمال شد که نشان دهنده نزدیکی نظر کارشناسان نظام پزشکی با نظر کارشناسان مجلس برای اعلام تعرفه است.
وی گفت: ایجاد سازمان مدیریت غذا و دارو در کشور زیر نظر و وزارت بهداشت را از اتفاقات خوب سال گذشته است که از آرزوهای دیرینه داروسازان بوده و این سازمان می تواند زیر پرچم دولت کار نظارتی بر این بخش را به خوبی انجام دهد.
فاضل افزود: توقع ما این است که سازمان غذا و دارو مثل دیگر کشورهای جهان مستقیما زیر نظر ریاست جمهوری اداره شود.
نظر شما